mükemmel hanım, anne, gelin vs olur ama öyle miMükemmel insan diye bir şey yoktur..
Bir insan mükemmel arkadas olabilir ama mükemmel sevgili,koca,baba,evlat olmaz..
mükemmel hanım, anne, gelin vs olur ama öyle miMükemmel insan diye bir şey yoktur..
Bir insan mükemmel arkadas olabilir ama mükemmel sevgili,koca,baba,evlat olmaz..
Cinsiyet ayrımı yapmadan yazdım oysa ben haklısın ama böyle anlaşılması normal..mükemmel hanım, anne, gelin vs olur ama öyle mi
Daha fazla açık etmeye gerek yok sürünmek istiyorlarsa sürünsünlerOynadigim savas oyunun da karsi devletleri vasallastirmak icin hediyelere boguyordum aklima o geldi. Sanirim haklisin frenk
Bilinç altın yapmış ayrımıCinsiyet ayrımı yapmadan yazdım oysa ben haklısın ama böyle anlaşılması normal..
Kimse mükemmel olamaz kısacası..
Sana dokunmam da Frenk ne cimri çıktı ayolHediyelere boğmaz isen çiçek te yok bilesin
Yani oyle bir hatun olduktan sonra beni bile yiyebilir 🤪Sana dokunmam da Frenk ne cimri çıktı ayol
Bana öyle geliyor ki sana bir hatun gelecek çatır çatır malını yiyecek. Hatta ellerinle yedireceksin
Frenk yedirir yedirir :))) yenge hanımı şıkır şıkır kuyumcu vitrini gibi göreceğiz yakındaYani oyle bir hatun olduktan sonra beni bile yiyebilir 🤪
Frenk yedirir yedirir :))) yenge hanımı şıkır şıkır kuyumcu vitrini gibi göreceğiz yakında
@Frenk in iç sesi diye yemin etsem başlık ağrımaz
Alin size gerceek ask :))
Çok istiyorsun değil mi :)@Frenk in iç sesi diye yemin etsem başlık ağrımaz
Çagahahk mnyk : )
Alin size gerceek ask :))
Senle uğraşmasam kimle uğraşıyımÇok istiyorsun değil mi :)
@Es1967 ile dicem de canına kastın var onun daSenle uğraşmasam kimle uğraşıyım
Hepinizi canınızdan benzdircem ehehehehhh@Es1967 ile dicem de canına kastın var onun da
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.