DoğruMükemmel temizlik var. Mükemmel sofra var. Mükemmel kitap var. Mükemmel hava var. Mükemmel insan yok ama.
Bende şahsen ülke genelinde yılda bir kere arınma gecesi tarzı bir olay istiyorum. Free takılma deyince arınma gecesi tarzı da çekici geldiAldatma konusu cok derin ve tartismaya acik bir konu. Bazi durumlar da karaktersizlik, bazen de eksik doldurma, fazla baski vs vs. Genelleyemeyecegim, her aldatan kötüdür diye diyemeyecegim. Bence yilda bir free takilma zamani olsun djdhjdhdjdh herkes herseyin farkinda hele ki sosyal medya zamaninda kimin eli kimin cebin de belli degil🚬
Bende şahsen ülke genelinde yılda bir kere arınma gecesi tarzı bir olay istiyorum. Free takılma deyince arınma gecesi tarzı da çekici geldi
Muazzam. Sevdim bunuFree takilmadan sonra arinma yakmak lazim, papaza gidip günah cikarma gibii
Gördüğüm en büyük erkek düşmanlarından olabilirsiniz 😂Erkek ilgi, sevgi ve hediyeleri sürprizleri bıraktıysa o erkeği kapı dışarı atmadığı için aldatılır
@Tupac bey, sevgiliniz / eşiniz ilgiyi, sürprizleri, hediyeleri kestiyse sizi nasıl şaşırtabileceğini düşünmüyorsa o birliktelik iki tarafa da zevk verir mi? Mecburiyetten öte gitmezGördüğüm en büyük erkek düşmanlarından olabilirsiniz 😂
Biz erkekleri düşünen kadın var mı ki ?@Tupac bey, sevgiliniz / eşiniz ilgiyi, sürprizleri, hediyeleri kestiyse sizi nasıl şaşırtabileceğini düşünmüyorsa o birliktelik iki tarafa da zevk verir mi? Mecburiyetten öte gitmez
Örneğin ben istiyorum diye değil, sen içinden geldiği için yapmıyorsan heyecanı bitmiştir
Yanılıyor muyum yalnızca kadınların mı hoşuna gidiyor düşünülmek?
Maddi şeyler zor olabilir katılıyorum.Biz erkekleri düşünen kadın var mı ki ?
Haklısın ama ilgi dışından diğerleri maddi ve zaman gerektiren şeyler. Bazen yoğunluk ve elde olmayan sebeblerden bunlar olmayabilir. O zaman anlayışsız olup kapıya mı koymak gerek
Beğeniyorsunuz sanki. Şuna bu alınmış buna şu alınmış bana bunu mu layık gördüne gidiyor. Geçen 14 şubatta denk geldim. Otobüste kızlar arkadaşlarına alınan hediyenin parasına bakıyorlardı.Maddi şeyler zor olabilir katılıyorum.
Fakat bir parfüm alacaksan 3000 bin değil 600lük alırsın ya da daha ucuzunu alırsın
Bir de o kızların hepsine bir hediye alınıp, birinin hediyesiz kaldığını düşün şimdi :/Beğeniyorsunuz sanki. Şuna bu alınmış buna şu alınmış bana bunu mu layık gördüne gidiyor. Geçen 14 şubatta denk geldim. Otobüste kızlar arkadaşlarına alınan hediyenin parasına bakıyorlardı.
Kadının ben maddiyatı önemsemiyorum demesi kesinlikle yalandır. Erkekler kanmayın 😂
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.