nan bi dur hırlı mı hırsız mııkeroynan ben. seni istemeye gelcez. sor bakim ananlara müsaitler mi ?
nan bi dur hırlı mı hırsız mııkeroynan ben. seni istemeye gelcez. sor bakim ananlara müsaitler mi ?
seninle ilgili onun da bildiği bi detayı sor. eger doğru cevaplarsa yeter artık evlen sende. yaşın 87 yeter daanan bi dur hırlı mı hırsız mıı
nan daha sabah 48dim hani .s.sseninle ilgili onun da bildiği bi detayı sor. eger doğru cevaplarsa yeter artık evlen sende. yaşın 87 yeter daa
kilomca altın istiyormuşşkeroynan ben. seni istemeye gelcez. sor bakim ananlara müsaitler mi ?
nan sayılara takılı kalma mesajı al.nan daha sabah 48dim hani .s.s
kanks benle ilgili hangi detayı soralım, hangisini sorsam diğerine haksızlık .s.s.s
o kadar da değil, onu senin yapman lazımmkilomca altın istiyormuşş
tmm eminönündeki dızcı cemil abinin p*clerine diyim de haftaya hazırlasınlar. o kadar altını alın terimizle alamayızkilomca altın istiyormuşş
Diyet yap çabuk işimizi zorlaştırmao kadar da değil, onu senin yapman lazımm
evde yata yata biraz ödem yaptım (evet ödem), güncel kilom 56.1
ne sorcam yaaaa :agla: gelmiyo aklımaanan sayılara takılı kalma mesajı al.
cocuk yemek yedi suan tuvalete gitti bak
gelmeye hazırla soruyu.
ne bilim olum holy yıllardır forumlarda fink fink takılıyo. eminim konuşmuşsunuzdur bi bilgi akışı olmuştur secret infolardan sor işte
aha, diyetisyene diyet yap dediiii aldsaDiyet yap çabuk işimizi zorlaştırma
iyi bi diyetisyen tanıdığınız var mııı aşkım için zayıflıcamm mecburr (((Diyet yap çabuk işimizi zorlaştırma
en unutulmaz mac skorunu sor 2002'de 6 kasımdaki onu sorne sorcam yaaaa :agla: gelmiyo aklımaa
18. evlilik yıldönümümüzde başına kakıcam kanks o iş bendeaha, diyetisyene diyet yap dediiii aldsa
benim var da suan dest-i izdivacıynan uğraşıyor meşgul =((iyi bi diyetisyen tanıdığınız var mııı aşkım için zayıflıcamm mecburr (((
nan onu internetten bulur
Evet var bitane ama sana yardımcı olmaz dostlarına bile diyet listesi yazmıyormuşşş çok havalı bir diyetisyenn işin ehli üstelik bi o fizik uzmanıiyi bi diyetisyen tanıdığınız var mııı aşkım için zayıflıcamm mecburr (((
itelemek falan cok ayipnan onu internetten bulur
resmen sen beni holy tarafına iteliyon kopya mopya ayıp amaa
olum bunca zamana kadar bebeleri hep kem küm edip gönderdin yapma. listeyi tükettin garinan onu internetten bulur
resmen sen beni holy tarafına iteliyon kopya mopya ayıp amaa
bence de ayıp amaaaaaaaaaaitelemek falan cok ayip
nan bunu neden burda yazıyon holy şimdi aşkımdan şüphe edecek sanki tek seçeneğimmiş gibi şey edecek kıyamam ben onaaaaaaaolum bunca zamana kadar bebeleri hep kem küm edip gönderdin yapma. listeyi tükettin gari
bizi bitirdin beeee
bitirdin bizi beee
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.