Fazla romantikkksen en son kendini banlayıp bize gösteriyodunn
Fazla romantikkksen en son kendini banlayıp bize gösteriyodunn
işte görüyorsunuz arkadaşlar bir koltuk sevdalısını daha...................Fazla romantikkk
@HolySpectre gösyermiyorsa istifaaaaişte görüyorsunuz arkadaşlar bir koltuk sevdalısını daha...................
istifa da bi hizmettir holiiiiii
la bi dur ortalık zaten karışıkkerocum ozelden nonu bekliom 👀 🤗
al işteholy merakla beklioz göstercen mi artık ?
Azıcık gösterse ne olur sanki...istifa da bi hizmettir holiiiiii
la bi dur ortalık zaten karışık
al işte
bu çocuk göstermezz
ay holi de gizemli çıktı, içten pazarlıklı .s.sAzıcık gösterse ne olur sanki...
Yapsin Bi dostluk
Gördüğümüz mü var gözümüz gönlümüz açilir fjkxxm
istifa da bi hizmettir holiiiiii
la bi dur ortalık zaten karışık
al işte
bu çocuk göstermezz
Yauu ne görmek istiyorsunuz onu söyleyinAzıcık gösterse ne olur sanki...
Yapsin Bi dostluk
Gördüğümüz mü var gözümüz gönlümüz açilir fjkxxm
tepkiYauu ne görmek istiyorsunuz onun söyleyin
Ne gösterebilirsiniz meselaYauu ne görmek istiyorsunuz onun söyleyin
Chen sen varya çok fenasın coook :ddNe gösterebilirsiniz mesela
Siz yapıverin ben okeyim beni yormayın ben yaşlı bir adamım eleştirebilirsiniz gömebilirsiniz ya da daha beter şeyler sorun yoktepki
kendi kendine tepki göstermeni, kendi kendini örseleyip rencide etmeni
30 lu yaşların verdiği boşvermişlik var bende çiçeğimm .d
bu nası bi tepkisizliktir yaa .s.sSiz yapıverin ben okeyim beni yormayın ben yaşlı bir adamım eleştirebilirsiniz gömebilirsiniz ya da daha beter şeyler sorun yok
di mi yaaa
Tepki yeteneğimi kaybetmiş olabilirim evet .s.sbu nası bi tepkisizliktir yaa .s.s
di mi yaaa
bu ne böle, içi geçmiş resmen .s.s adminler arası terapi neym yapın yoksa hepten kaybedicez .s.s
ayy ağlıycam şimdi, zaten aşırı duygusallaştımmmTepki yeteneğimi kaybetmiş olabilirim evet .s.s
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.