bu kız holy'i cok darlar gibime geliyo.Tabii hem gönlünü hem ruhunu doyursun ne güzel kız dimi
Elinden her iş gelir bu kızın oğlumuz Aç kalmaz
ne demek ihale alamadın diye tokat atacakmış gibi geliyo...
bu kız holy'i cok darlar gibime geliyo.Tabii hem gönlünü hem ruhunu doyursun ne güzel kız dimi
bi yemek yedirmediniz oğlana .s.s lafa tuttunuz .s.sadam açç açç başka derdi olabilir mi akdjsa
Evet tam istediğim gibi sıfır estetik robot gibi bişey lazım işte böyle :dTabii hem gönlünü hem ruhunu doyursun ne güzel kız dimi
Yok yaa öyle göründüğüne bakmabu kız holy'i cok darlar gibime geliyo.
ne demek ihale alamadın diye tokat atacakmış gibi geliyo...
Ne diyorsunnn @keroLayn evlenek miii@HolySpectre bu arada kero bi maklube yapıyoo benden duymuş olma var ya üfff efso yapar
bu bi teklif miiNe diyorsunnn @keroLayn evlenek miii
Yok zorunluluk mecburiyet ya benimsin ya kara topragınbu bi teklif mii
yapalım kanks, güya yıllık izninde gelcektin yanıma .s.s en son zamanımız yoktu ama bi dahaki buluşmaya söz, en son istanbulda yapmıştım sana sene 2016 yoksa 2017de kayseride de yapmış mıydım hatırlayamadım, annen mantı yapmıştı o zaman kaç gün kalmıştık ay hafızam bizimlaa değil şu an hatırlayamıyorumm .s.syanii var yaa mermiye zam gelse de ateş edemese. öyle güzel yapıyo.
bu arada aşırı özledim maklubeni bi ara denk gelirsek masraflar benden yardımı da benden bi tane yapak mı kanksss nolurr nolurr @keroLayn
sanırım aşık oluyorumm bennnYok zorunluluk mecburiyet ya benimsin ya kara topragın
ben snn dest-i izdivacına engel olmayım sonra konuşuruz yemek mevzusunu. oldu o zaman ben kaçtım bysanırım aşık oluyorumm bennn
olm bi dur nan hırlı mı hırsız mı niye yalnız bırakıyon beniii .s.sben snn dest-i izdivacına engel olmayım sonra konuşuruz yemek mevzusunu. oldu o zaman ben kaçtım by
sevgili @alcatraz aşağıdaki beste ile cevap vermek istiyorum sanaaben snn dest-i izdivacına engel olmayım sonra konuşuruz yemek mevzusunu. oldu o zaman ben kaçtım by
sevgili @alcatraz aşağıdaki beste ile cevap vermek istiyorum sanaa
View: https://www.youtube.com/watch?v=aZKs0KFO38I
yılların admini kanks. bunca tecrübelerden sonra doğru yolu bulacagına, doğru soruları soracağına, doğru adımı atacagına eminim. yuvadan bi kuş gibi tek başına havalanıp büyüme vaktin geldi kanks...olm bi dur nan hırlı mı hırsız mı niye yalnız bırakıyon beniii .s.s
nan bi dur hırlı mı hırsız mı aksdjsadkholyy çok acil konum at, seni istemeye gelcezz
Kac kişi gelceksinizzzholyy çok acil konum at, seni istemeye gelcezz
yılların admini kanks. bunca tecrübelerden sonra doğru yolu bulacagına, doğru soruları soracağına, doğru adımı atacagına eminim. yuvadan bi kuş gibi tek başına havalanıp büyüme vaktin geldi kanks...
ne biliyim kanks senin bi üstteki mesajı yazacağını tahmin edince tribünün verdiği 'işte hayallerimdeki kişi' şeysinnen şey oldummnan bi dur hırlı mı hırsız mı aksdjsadk
boşver toplama ben seni böle sevdim............Kac kişi gelceksinizzz
Öyle hemen olmaz evi toparlamam lazımmm
keroynan ben. seni istemeye gelcez. sor bakim ananlara müsaitler mi ?Kac kişi gelceksinizzz
Öyle hemen olmaz evi toparlamam lazımmm
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.