anlamadım kiiinoldu tamam mı o iş düğün işleri belirlendi mi aksdjsa
ne iş yapıyo kiiş adamı o. sabah erken kalkacak ya ondan gitmiştir deme öyle
forum yapıyo kanks, yani ben öyle biliyorumne iş yapıyo ki
ne biliim kanks sevdamıza kimse engel olamazdan girince ben çok şey etmedimforum yapıyo kanks, yani ben öyle biliyorum
asıl sana sormalı adamın evlilik teklifini degerlendiriodun en son sana sormalı asıl ne yapar ne eder ?
Şuan Bi o fizik uzmanı olmayı o kadar çok isterdim kiiiiine iş yapıyo ki
Hemen aydınlatalım durbi o fizik ne kanka ?
hayır olmazdıŞuan Bi o fizik uzmanı olmayı o kadar çok isterdim kiiiii
Harika olmazmıydı ya
https://www.forumsal.org/konu/kafiyeli-atisma.3819/post-51637Hemen aydınlatalım dur
Sende de ne cevherler ve hafıza varmış be kanka jdnsnsbs
Çünkü cuk oturmuştu bence cok iyiydi :ddSende de ne cevherler ve hafıza varmış be kanka jdnsnsbs
Okurken yıkıldım yalnız jdjsjsnd
Nasıl aklında kaldı o satır acaba 😂😂
Bence de iyiymiş hdbsbsÇünkü cuk oturmuştu bence cok iyiydi :dd
bi ara yazarım :dBence de iyiymiş hdbsbs
Senden kafiye bölümü için olan beklentim bu satırdan sonra arttı haberin olsun udjsns
Yuhh
Holy shit.Yuhh
Holy acil evlenmemiz gereken bir konu var
@alcatraz sanırım ben bu defa buldum kanks bizden olur 💛
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.