bir yağmurun içinde ateşböceği misali..
Evet yayındayız. Benimle birlikte 90 lar müziği dinlemek isteyenler bana aşağıda ki linke tıklayarak katılabilir
https://radyo1.radyo-dinle.tc/8176/stream
boşver yayını telefon numaranı ver de ben sana askerlik anısı anlatayım...Iyi yayinlar canimmm ben sonra gelirimmm
😍 yia şapşik, kuzenimin doğum günü var yoksa seve seveboşver yayını telefon numaranı ver de ben sana askerlik anısı anlatayım...
tamam sen numarayı özel yollarla bana ilet kuzeninin doğum günü bitince şey ederiz akajdaslkdja😍 yia şapşik, kuzenimin doğum günü var yoksa seve seve
Tamda söz dizisinin son sahnesini izliyordum :/tamam sen numarayı özel yollarla bana ilet kuzeninin doğum günü bitince şey ederiz akajdaslkdja
alakayı kuramadım, benim filtreden geçmedi...Tamda söz dizisinin son sahnesini izliyordum :/
Asker vuruluyor muş. Sende asker anisi dedin. da neyse bosver kdjdjjssalakayı kuramadım, benim filtreden geçmedi...
Hiç keyfim yokKeşke @Chen yayın alsa
evet orada teknik bir aksaklık yaşadık şkasjdKeşke konuştuğunda müzik açılmasaydı anlasaydım
Jüpiter hanım dedin ve sesini müzik kapladı ehe.
İyi yayınlar ben kaçtımevet orada teknik bir aksaklık yaşadık şkasjd
Üzgünüz 90 lar böyle hanımefendiİyi yayınlar ben kaçtım
Biraz metal dinlemem gerek çok duygusallandım ehe
Zevkli seçimleri, teşekkürler 🧸
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.