Gitar filan da çaliyor pek mahir biridirBu şarkıyı çok severim
90lar ojtur
İyi yayınlar
İstek şeyedebiliyor muyuz
Sesli anons var mıdır
Gitar filan da çaliyor pek mahir biridirBu şarkıyı çok severim
90lar ojtur
İyi yayınlar
Sesli anons var mıdır
Biz genelde sessiz anons yapıyoruz ama, sizin için bir şeyler yapabiliriz.Bu şarkıyı çok severim
90lar ojtur
İyi yayınlar
Sesli anons var mıdır
Ne güzel beGitar filan da çaliyor pek mahir biridir
Ay çok kibarsınız efenimBiz genelde sessiz anons yapıyoruz ama, sizin için bir şeyler yapabiliriz.
Çok fazla anons yapasım yok, çokta müsait değilim ama ilerleyen vakitlerde belki bir şeyler yapabiliriz. Aktif olursanız beni yalnız bırakmazsanız eğer Neden olmasınn
@HolySpectre gitar eğitimi verebilir belkı sana hafta sonu taksimde kendisi çaliyor kedisi söylüyorNe güzel be
Ben küçükken harçlıklarımı biriktirip gitar alacam dediğimde anam alırsan sırtında parçalarım demişti
Gitar konusu hassas ;d
Ay ne çenem düştü
Allahın dağında yaşıyor olmam dışında bir sorun daha varsa oda kedinin şarkı söylemesi ehehe@HolySpectre gitar eğitimi verebilir belkı sana hafta sonu taksimde kendisi çaliyor kedisi söylüyor
Her notadan Miyav diyebiliyor... JfndnAllahın dağında yaşıyor olmam dışında bir sorun daha varsa oda kedinin şarkı söylemesi ehehe
Ah çen... Üzümlü kekim....Her notadan Miyav diyebiliyor... Jfndn
Çok üzüldüm bugun beni 3.kere kırıyorsun Hiç de öyle Bi niyetim yok@Chen oğluna helal süt emmiş kız arayan anne gibi neden jüpiteri holy'e ayarlamaya çalışıyormuşsun gibi gözüküyor?
Mert in de böyle isimle hitap etme sorunlar varCemal kim
hiç iyi değilim özele geçelim dertlerimi dinle...Mert iyi misin zjznnzkzbdmd
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.