evdekiler de cinnet geçiricek " olum gece vakti kıs şunu" diye sdfksdfIyiki holynin komsusu degilim gece yarisi sarki söyleyen biri olsa bogarim sksjjsks
kanka onlar alıskın mikrofondan cok ses geliyor ama ben o kadar ses çıkarmıyorum şlaksdevdekiler de cinnet geçiricek " olum gece vakti kıs şunu" diye sdfksdf
Keşke komşum olsan 🥲Iyiki holynin komsusu degilim gece yarisi sarki söyleyen biri olsa bogarim sksjjsks
yayın yapmak istiyorum
yayın adı : Sleep ile yatak muhabbetleri (ramazana özel Sleep Hoca ile sahura doğru yanlış bilinen doğrular)
yayın formatı : +25
yayın süresi : 00:00 - 05:00
Kızgın surat atmamalısın.
Tekrarını bekliyorum ❤️
Sizinle saçmalamak çok güzel yaşadım biliyorum ama ölmedik değilmi tekrarı olur :)Çok güzel saçmaladık neler kaçırdın bir bilsen ☹️
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.