bigi düz benim işte..... en son nasıl hatırlıyosun..... heh öyle.....yahu onu geç, sen nasılsın
bigi düz benim işte..... en son nasıl hatırlıyosun..... heh öyle.....yahu onu geç, sen nasılsın
en son iyi hatırlıyordum ya, hatta hakim yaka gömleğin geliyor direkt aklımabigi düz benim işte..... en son nasıl hatırlıyosun..... heh öyle.....
adjadkda ben hatırlamıyorum öyle bir gömlekle ilgili bi şey..... neydi acaba.....en son iyi hatırlıyordum ya, hatta hakim yaka gömleğin geliyor direk aklıma
2013 dolayları idi 🤓adjadkda ben hatırlamıyorum öyle bir gömlekle ilgili bi şey..... neydi acaba.....
bigi çok eski şeyleri hatırlama lütfen benim ağlayasım geliyor.....2013 dolayları idi 🤓
Yayın alacak arkadaşlar olursa, o iş basit. kurulumu yaparım hemen .dForum radyosu yapalım, eğlenelim. Kaybedenler klübü tadında alşdaşl
Yayın alacak arkadaşlar olursa, o iş basit. kurulumu yaparım hemen .d
Bence ayda bir kez yapılabilir ayın üyesi seçer gibi seçelim oyum sana gece 00:00 da başlarsin yayına pillow talk tadındaBak bu işin üstüne gidelim buralar cümbüş olur holi @Chen D: Ne diyosun
ayda bi kere mi duyacağız senin sesini? :/ haftada bir olsun.Bence ayda bir kez yapılabilir ayın üyesi seçer gibi seçelim oyum sana gece 00:00 da başlarsin yayına pillow talk tadında
Oysa ben ger gece duyabilirim sesiniayda bi kere mi duyacağız senin sesini? :/ haftada bir olsun.
bu bir teklif mi?Oysa ben ger gece duyabilirim sesini
Elbette gece yayınını dinlemeye hazırızbu bir teklif mi?
Eee biz kulaklığımızı takar vaziyet aliriz:)) sen saatinde yayında ol yeterVallahi dediğim gibi ne zaman nasıl olur siz değerli yöneticilerimize kalmış .d Neden olmasın ?
Mahalle maçlarında bile kural var atan alirBen fikir ürettim :d ilk başta ben olmiyim. Sıramı gecistirmek istiyorum.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.