Ekledim ama boyutlarda bi sıkıntı oldu, ona da bakarım bi ara.
Başka bir arzınızbunu da eklersek cok mutlu olabilirim
😁
bazen sadece siritmak istiyorum cünki ..
Başka bir arzınız
@Biggie tepkilerin Pozitif, Nötr ve Negatif puanları var.bu tepki puanı dalgası hoş durmuyor, kaldırılabilir ya da daha düzgün bir şekilde servis edilmeli düşüncesindeyim.
bu hali "ceza" puanlaması gibi duruyor
-bence-
tepki olumsuz cagrisim yapiyo baska isim ayarlamak lazim diyo@Biggie tepkilerin Pozitif, Nötr ve Negatif puanları var.
Hangi tepkinin ne kadar Pozitif, Nötr veya Negatif puan olması gerektiğini düşünüyorsan yaz, ona göre düzenleyebiliriz.
Herkes bu konuda fikir beyan edebilir bu arada.
Şuanda puanlar düzenli değil.
Önerilerinizi paylaşın o halde.tepki olumsuz cagrisim yapiyo baska isim ayarlamak lazim diyo
Şuan denedim öyle bir problem gözükmüyor,Pc den girip lile atınca sonra mobilden girince like lar görünmüyor Tekrar like atsam atılıyor niçin
Başka bir arzınız
Kontrol edebilirsiniz efenim 😊bir arzum daha olacakti
begeni ifadelerine ❤️ bu kalbide yükleyebilirmisiniz efenim? size zahmet bana hürmet :)
Kontrol edebilirsiniz efenim 😊
Kontrol edebilirsiniz efenim 😊
Başlık mı, bölüm mü? eğer başlıksa zaten siz açabilirsiniz uygun bir bölüme.Güzel sözler diye bir başlık eklenebilir.
Bakındım ama bulamadım
Bölüm olacak.Başlık mı, bölüm mü? eğer başlıksa zaten siz açabilirsiniz uygun bir bölüme.
Bölüm olacak.
Ben uygun bi yer bulamadım çünkü
Bunu gördüm bu günlük bir konu
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.