hönk smiley'i hatırlıyorum bulup ekleriz.bir adet tane honk smileyi rica edebilir miyim
eğer varsa bir de dyg smileyi lütfen
yaaa çok ponçik bir yönetimdii dyg smileyi buna çok iyi giderdihönk smiley'i hatırlıyorum bulup ekleriz.
fakat smile'i hatırlamıyorum tarif ederseniz onu da ekleriz.
eklendi diğerlerini bulabilirsem eğer ifadelere ekleyeceğim.yaaa çok ponçik bir yönetimdii dyg smileyi buna çok iyi giderdi
şöyle anlatayım bi tane saçı örgülü kız utanıyor iki elinin iki parmağıyla gözlerini kapatıyor sonra kızarıyor falan, öyleydi sanırım çok ponçik bir smiley
bir de smileyi vardı çok cooldu törpü yapıyordu onu da hatırladım şimdii
Bulanık gözükmesi avatar dosya uzantısının jpg, sistemde gif veya PNG olmasından ileri gelirdi, vb de bu oluyordu.O zaman şöyle bir görüntü ortaya çıkıyor. Tabi böyle bir durumda, bütün üyülerin avatarlarını baştan yüklemesi gerekiyor. Yoksa çözünürlük görüldüğü üzere çok fazla düşüyor.
Mesele şu ki şuan senin istediğin gibi değiştirirsem Önceki boyutlar küçük olduğu için sistem bunu otomatikmen yeni boyutlara göre ayarlayacak, buda pixel çözünürlük sorunu çıkartacak. Ancak üyeler yeniden PF fotograflarını yüklerse düzelir. Bu da biraz zahmetli bir iş.Bulanık gözükmesi avatar dosya uzantısının jpg, sistemde gif veya PNG olmasından ileri gelirdi, vb de bu oluyordu.
Ne yapalım kısmetimizde bit kadar avatar kullanmak varmış. FkfkdMesele şu ki şuan senin istediğin gibi değiştirirsem Önceki boyutlar küçük olduğu için sistem bunu otomatikmen yeni boyutlara göre ayarlayacak, buda pixel çözünürlük sorunu çıkartacak. Ancak üyeler yeniden PF fotograflarını yüklerse düzelir. Bu da biraz zahmetli bir iş.
Rica ederim. Daha iyi bir çözüm bulursam eğer, ayarlayabilirim. Mobil için uyumlu hale getirebilmek biraz uğraştırır. Bu fikir benimde aklımda.Ne yapalım kısmetimizde bit kadar avatar kullanmak varmış. Fkfkd
Teşekkürler cevabınız için. 🙏
işte cesaret, işte feraset, işte fazilet, işte fedakarlık, işte mertlik, işte admin gibi adminlikeklendi diğerlerini bulabilirsem eğer ifadelere ekleyeceğim.
hönk smiley'i hatırlıyorum bulup ekleriz.
fakat smile'i hatırlamıyorum tarif ederseniz onu da ekleriz.
O site yapım aşamasında. Daha doğrusu yenileme çalışmaları devam ediyor. Şahsi web sitem.Footer de şarkı sözleri linki çalışmıyor. Site öldü ise kaldırın ya da başka bişi ekleyin mesela. @HolySpectre
Seçim belirtilmemiş veya diğer diye seçenek olması lazım. Ben düzelttimmerhaba, cinsiyet seçiminin zorunluluğunu kaldırmanız mümkün mü...... ben forumlarda cinsiyetsiz takılmaktan hoşlanıyorum..... her üye için ayrı cinsiyetim olabiliyor..... böyle bir zorunlulukta erkek seçmek durumunda kaldım..... teşekkür ederim.....
seçim belirtilmememiş yok malesef..... profille ilgili düzenleme yaparken de cinsiyet seçimini yapmadan onaylamıyor.....Seçim belirtilmemiş veya diğer diye seçenek olması lazım. Ben düzelttim
yahu onu geç, sen nasılsınseçim belirtilmememiş yok malesef..... profille ilgili düzenleme yaparken de cinsiyet seçimini yapmadan onaylamıyor.....
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.