Reyting rekoru geliyor ne zamanben yabarım :d
seksi hatunları da konuk alır mısın yayına?ben yabarım :d
aksi düşünülemez bileseksi hatunları da konuk alır mısın yayına?
Bizim burada önceliğimiz insanların rahat edebilmesi, evet küfür ve argo bazı insanları caydırsa da bazı yerlerde o küfürler gerekiyor. Burada sadece bir insanın diğerine ettiği küfre veya hakarete göz yummuyoruz.Konsept güzel, samimi,bilgili ve farklı paylaşımlar..Fakat yorumlarda argoya biraz daha dikkatli olunması gerekiyor.davet edeceğimiz insanlara konu genelinden dolayı açıklama zorunluluğu yok fakat konuşma uslübu her zaman önemlidir.bunların çözülmesi halinde rahat referans verilebilir.
utanılacak bir durum veya değil herkesin kararı kendine tartışma unsuru olsun diye fikir beyan etmedim,anlatmak istediğim şey daha rasyoneldi olayı başka yerlere lanse etmeyelim lütfen.ay sercan bey 2022 yılında göt yazılmasından utanacak adam gitsin asabı keyf forumlarına üye olsun ya......
bir forumu o sebepten terk edip buraya geldim de..... onun ateşi ile dümdüz yorumladım işte mesajınızı..... kusura bakmayın.....utanılacak bir durum veya değil herkesin kararı kendine tartışma unsuru olsun diye fikir beyan etmedim,anlatmak istediğim şey daha rasyoneldi olayı başka yerlere lanse etmeyelim lütfen.
Bu arada gidip ve gitmemek arasındaki ince çizgiyi kendimiz belirleyebiliriz.
Aslında birşeyi hatırlattın, doğru diyorsun beğenmiyorsan hoşuna gitmiyorsa gitmek lazım.bir forumu o sebepten terk edip buraya geldim de..... onun ateşi ile dümdüz yorumladım işte mesajınızı..... kusura bakmayın.....
Gidiyor musunuz ?Aslında birşeyi hatırlattın, doğru diyorsun beğenmiyorsan hoşuna gitmiyorsa gitmek lazım.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.