Bence kalma ben bisey yapabilirim ...Sen öyle diyorsan, tabi ki kalirim 😋
Bence kalma ben bisey yapabilirim ...Sen öyle diyorsan, tabi ki kalirim 😋
uslu durmak şart mıSen öyle diyorsan, tabi ki kalirim 😋
Sart degil ki ben sahidim.uslu durmak şart mı
tamam çaktırmayalım gene kaçmasınSart degil ki ben sahidim.
Ananas alacak parası yok kimsenintam unuttum diyorum yine hortluyor şu konu sjsjjs birisi denesin de tecrübelerini aktarsın aydınlanalım artık yether .)
Büyük işler yapamam ben kendi şeyime kavrulurum ticaret insanı değilim :))@Fluffy ananas ticaretine mi giriyor acaba 🤣😂
Şair burada siz içirip tadına siz bakın mı diyor? Sanat sanat içinse toplum ne yapsınAnanas yemek yerine
Partnerinize ananas suyu içirin
İyi bir pazarlama taktiği olurdu bu bence bı düşün sen 😂Büyük işler yapamam ben kendi şeyime kavrulurum ticaret insanı değilim :))
Sen başla eğer tutturursan acenta bayilik satın alırımİyi bir pazarlama taktiği olurdu bu bence bı düşün sen 😂
Ananas yemek yerine
Partnerinize ananas suyu içirin
Aynı kapıya çıkmışSpermin tadından ziyade vajina sıvısının tadını güzelleştiren bir şeyler şart.
Et ve süt ürünü yememek gerekiyor diye biliyorum sex yapmadan 24 saat öncesinde.
Biri penis biri vajina. Nasıl aynı kapı?Aynı kapıya çıkmış
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.