bu arada yapsam yaptım derim.Yapsak yaptık mı diycez hocam 🤣
hayata aksiyon katmak şarj oluyor bazne
bu arada yapsam yaptım derim.Yapsak yaptık mı diycez hocam 🤣
Ablamız doğru demiş 🤪
Yok tatlı olsun diye değil aroma katsın diye 🤣tatlı yiyecek tüketilirse tatlı olur .)) ananasa bağlı bir durum olduğunu zannetmiyorum .))
Birlikte için, sadece kendini düşünmeSevgilim olursa muhakkak hergün ananasli meyvesuyu icmesini söylicem ^^
ben içiyorum zaten capri sun karisik meyvesuyu ananasta var icinde aroma iyidir hsshhBirlikte için, sadece kendini düşünme
Evet hocam aydınlatın bizi lütfennn sürekli gündeme geliyorBu konuyu nasil kacirmisim.??
Ananas teorisi dogru.Evet hocam aydınlatın bizi lütfennn sürekli gündeme geliyor
bilgilendirme için teşekkürler @Süreyya hocam artık daha az bira içeceğimAnanas teorisi dogru.
Ama spermin "tadini" bozan seyler de var.
Mesela sarimsak,aspirin,bira gibi seyler.
Oral yoluyla eglenmek isteyen vatandaslara sunu tavsiye ediyorlar;
Semenax.
Takviye gida sinifina giren, bu kapsul seklinde satilan, vitamin aroma vs vs konsantre halinde birlestirilmis.
Suya bir tane atip, ictikten sonra,cümbüsü görüyormussunuz.
o erkekler için ya sen iç, partnerine içirmebilgilendirme için teşekkürler @Süreyya hocam artık daha az bira içeceğim
Teşekkür ederiz @Süreyya hocam. Ben aydinlandim sahsen.Ananas teorisi dogru.
Ama spermin "tadini" bozan seyler de var.
Mesela sarimsak,aspirin,bira gibi seyler.
Oral yoluyla eglenmek isteyen vatandaslara sunu tavsiye ediyorlar;
Semenax.
Takviye gida sinifina giren, bu kapsul seklinde satilan, vitamin aroma vs vs konsantre halinde birlestirilmis.
Suya bir tane atip, ictikten sonra,cümbüsü görüyormussunuz.
Sperm mi bırakmamız gerekiyordu? Ananas başlığına ananas bıraktım ama ben. :)Anlik başlığı değil sperm başlığı burası @-a- yanlış görsel bırakmışsın
@Freya ya sorSperm mi bırakmamız gerekiyordu? Ananas başlığına ananas bıraktım ama ben. :)
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.