Ben yalar geçerim kardeşim, problem değil.
Aklın nerede şekerim @SleepleSsS in partneri kız oluyor yani biz öyle tahmin ediyoruz :))))Biri penis biri vajina. Nasıl aynı kapı?
Mahrem oSleeplesss'in partnerinin sıvısının tadı hakkında mı konuşuyoruz yani biz?
Wow.
Bilirkisi @HolySpectre ymis duyumumuza göre..ona sormalisiniz
Onu ablaya sormak lazım lkjasdAnanassiz da mutlu gibi abimiz.s
Daha ananası deneyip tecrübe aktaran olmadı..........sadece ananas mi? mesela elma neden degil?
Ananas candir... Sarmisak yiyin mikrobu kirar..Biri penis biri vajina. Nasıl aynı kapı?
Ananasın kerkinerek güzelleşeceğine inanıyorsan diyecek çok sözüm var ama şimdi çok farklı bir tasvir yapardım da banlanırım diye yapmıyorum :)@WarrenBuffett bu konu hakkında ki düşüncelerinizi alalım sjjsjs
knk hiç tadına bakmadım açıkcası inanmaktan kastın nedir anlamadım ben senin düşüncelerini merak ettim sjsjhsAnanasın kerkinerek güzelleşeceğine inanıyorsan diyecek çok sözüm var ama şimdi çok farklı bir tasvir yapardım da banlanırım diye yapmıyorum :)
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.