Sevişirken bir konuya odaklanabiliyorum. Ananasa değil.knk hiç tadına bakmadım açıkcası inanmaktan kastın nedir anlamadım ben senin düşüncelerini merak ettim sjsjhs
Sevişirken bir konuya odaklanabiliyorum. Ananasa değil.knk hiç tadına bakmadım açıkcası inanmaktan kastın nedir anlamadım ben senin düşüncelerini merak ettim sjsjhs
ne yani tadını beğenip beğenmediğini sormuyor musun sjsjjshshSevişirken bir konuya odaklanabiliyorum. Ananasa değil.
İnsanlar kerkineceklerini yemez, yediklerine de kerkinmez. İnsan, maymun ilişkisini açıklayan Darwin şuan da mezarında "Allah benim b..lamı versin" diyordur kendine.ne yani tadını beğenip beğenmediğini sormuyor musun sjsjjshsh
ulan bu nasıl konu ahlakım bozuldu sjjsjsjs
sen olayı yanlış anladın sanırım kimse ananasa kerkinmiyor ki sjsjjsİnsanlar kerkineceklerini yemez, yediklerine de kerkinmez. İnsan, maymun ilişkisini açıklayan Darwin şuan da mezarında "Allah benim b..lamı versin" diyordur kendine.
Yavrum sperm dediğin ekşi krema mı ki ananasın üstüne dökeceksin sos döker gibi?sen olayı yanlış anladın sanırım kimse ananasa kerkinmiyor ki sjsjjs
Nerelerdesinnnn gönlümüz eğlencesiz kaldı🤭🤭Napíyorsunuz?
Nerelerdesinnnn gönlümüz eğlencesiz kaldı🤭🤭
Yavrum sperm dediğin ekşi krema mı ki ananasın üstüne dökeceksin sos döker gibi?
Valla bana tam tersi geldi ama, şimdi detaylıca anlatıp mübarek cuma günü günaha girmeyelim.Cok masum geldin sen bana su an
Dondurma olunca caiz mi oluyor?Dondurma olarak yapıldığını duymuṣtum
Dondurma olunca caiz mi oluyor?
Çocuk yapacağım kimyasalı, gıdanın üzerine döküp eşime mi yedireceğim?O konular benlik degil, ama eṣin ise neden caiz olmasın?
Çocuk yapacağım kimyasalı, gıdanın üzerine döküp eşime mi yedireceğim?
Nasıl bir manyakmışım lan ben?
Niye ki? Egzotik sorular sormak her erkeğin hakkı?ayh sen beni yoruyorsun
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.