Ben Genel Konustum Ne Alındın ((:Aaa yayında uzak mesafe aşklarına bakış açisindan bahsetti en uzaği bir sandalye yakınında olanmiş
Ben Genel Konustum Ne Alındın ((:Aaa yayında uzak mesafe aşklarına bakış açisindan bahsetti en uzaği bir sandalye yakınında olanmiş
Söyleyim de tedbir al yok yeahNapmısım
Daima Hazır.. PehSöyleyim de tedbir al yok yeah
Ben yine de hanımefendi kişliğimden ötürü bu kadarr diyebiliyorum yoksaa gerçekleri anlatamam şimdi burda ndnxBen Genel Konustum Ne Alındın ((:
Yav He HeBen yine de hanımefendi kişliğimden ötürü bu kadarr diyebiliyorum yoksaa gerçekleri anlatamam şimdi burda ndnx
Daima Hazır.. Peh
Sus... Kılıcıımı bileyeceğim bekle birazYav He He
Gördüğüm en güzel teklif:) hadi bu gece sizi dinleyelim:*@Chen hanim bi ara da biz yayin alsak?
Nasıl da biliyor kurban olduğum 🤍Sevimlilik yapmıştır,dalga geçmez bebişim.
😏Nasıl da biliyor kurban olduğum 🤍
Müsait oluncaBaşka ne zaman yayın var @Myblood
Ne zaman müsait oluyorsunuz çok sayın muhterem djMüsait olunca
Bakcaz bakalımNe zaman müsait oluyorsunuz çok sayın muhterem dj
ÇıtBakcaz bakalım
Çıt yok
Kalbimin kırılma sesi oÇıt yok
Hadi yaKalbimin kırılma sesi o
Yakın zamanda bakcaz inşallah sanırım umuyorum galibaKalbimin kırılma sesi o
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.