Eyvallah DostumEmeğine sağlık @Myblood çok güzel yayındı
Teşekkürler GörüşürüzYayın için teşekkür ederim, benden bu kadar.
Birdahaki sefere görüşmek dileğiyle, emeğine sağlık @Myblood
Bugün çok sıcak burası ,klimanın altında adeta baygın uyudum gün boyu@velevki nerdesin kankin yayın aldı
@Paeonia dalga geçti benimleBugün çok sıcak burası ,klimanın altında adeta baygın uyudum gün boyu
Niçuuun ?@Paeonia dalga geçti benimle
Peltek olduğumdanNiçuuun ?
Sevimlilik yapmıştır,dalga geçmez bebişim.Peltek olduğumdan
Gıcık gıcık ((:Sevimlilik yapmıştır,dalga geçmez bebişim.
Onun da size selamı varSağolun @Chen Hanım Cedric'e Selamlar
Aleykum SelamOnun da size selamı var
Alın Kedi Hanım@Chen hanim bi ara da biz yayin alsak?
Çok iyi fikir çiçeğim ben zaten @Myblood un yaptiklarını kara kaplı deftere yazıyorum mikforonu elime alinca görecek o
NapmısımÇok iyi fikir çiçeğim ben zaten @Myblood un yaptiklarını kara kaplı deftere yazıyorum mikforonu elime alinca görecek o
Aaa yayında uzak mesafe aşklarına bakış açisindan bahsetti en uzaği bir sandalye yakınında olanmişOnları ben kaçırdım, sen bana anlatirsin dhsjsj
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.