sizi sevmeyen birine tepkiniz ne olur nasıl davranırsınız. yine max verim almam gereken bir konu, gerekli ilgi ve alakayı gösterirsiniz artık bi zahmet siz de..............
Forumdaki bir üye sevmiyorsa forumların altın kuralını uygula "forumdan biri hakkında isim vermeden yorum yap" konusuna gir ve S A L L A.
Her forumda oluyor ya burda da vardır illa yoksa da açalım xDÖyle bir konu muuu varr???
Her forumda oluyor ya burda da vardır illa yoksa da açalım xD
Ahahahhaahhaha koptum 😂Ben ce yok, düsün ki o bunu okuyacak var, ilk geldigim de orda saydiracaktim ama baktim herkes romantik seyler yazmis
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.