Ben zaman zaman uğrarım sana artık falcı bacı 😂evet arkadaşlar görüyorsunuz herkes sinirli herkes gergin yine bir falcı damgası yiyeceğim ana gelmiş bulunmaktayım ljkndfgljkdf
Ben zaman zaman uğrarım sana artık falcı bacı 😂evet arkadaşlar görüyorsunuz herkes sinirli herkes gergin yine bir falcı damgası yiyeceğim ana gelmiş bulunmaktayım ljkndfgljkdf
Allah aşkına şunu teşvik etme, Cherry. Ona da uyma…
Gitcek başınıza iş açacak, sonra yaban ellerde bir de organ mafyası ile muhatap olmak zorunda kalacağım
Şimdi yangın var diye bağıracağım!
Çocuğum, canım, evladım, bidenecik kardeşim…
Hani siz şimdi @Cherry ile sopaları kapıp birilerini dövünce hapse düşeceksiniz ya… Ben de sizi çıkarmak için kendi böbreğimi satmak zorunda kalacaktım.
Hem benim böbreklerim cillop gibidir, az kullanılmış 😂 Ama vaz geçtim şimdi gidin kimi dövüyorsanız dövün! 😁
Gidiyom ben ya… Konuyu hiç ettim. 😁
Haaa taaamamm. Sen böyle anlattın da anlamadık mı hayret bişe.
Hem sen ne korkuyorsun yav? Biz birini dövdük diye niye hapse düşelim? Cherry düşer anca. Ben anında fıyarım biliyosun.
Ne yazacağımı bilemedim. Utandım biraz da :$ Teşekkür ederim 😘 Bunu duymak çok iyi geldi 🤗@KahKaha : ) o kadar ama o kadar çok tatlısın ki.. o masum düşüncelerine insan seni üzmeye korkar 😘🥰
Vallahi sıkılıyorken iyi eğlendik uğra tabii buyur kapım hep açık 🌸Ben zaman zaman uğrarım sana artık falcı bacı 😂
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.