sizi sevmeyen birine tepkiniz ne olur nasıl davranırsınız. yine max verim almam gereken bir konu, gerekli ilgi ve alakayı gösterirsiniz artık bi zahmet siz de..............
Yaa ama ben gencecik bi adamım, böyle şeylerde tecrübem yok ki. 😐
Bu bizi üzer….Yaa ama ben gencecik bi adamım, böyle şeylerde tecrübem yok ki. 😐
Olunca yazarım ama söz.
Tecrübe olmasa bile hayal etmek mümkündü şimdi bunlar ne anlayamadım, hiç oralı olmamışım şimdiye kadar beynimde canlanmadı bile ükdkekekdk vereceğim tepkileri kestiremedim şu an …Bu bizi üzer….
Ötekiler hep tecrübeye dayanıyordu demek
O zaman sana yakışan bu konuya odaklanıp gözlemlemek ve bizimle paylaşmakTecrübe olmasa bile hayal etmek mümkündü şimdi bunlar ne anlayamadım, hiç oralı olmamışım şimdiye kadar beynimde canlanmadı bile ükdkekekdk vereceğim tepkileri kestiremedim şu an …
Hayırlısı be gülümO zaman sana yakışan bu konuya odaklanıp gözlemlemek ve bizimle paylaşmak
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.