Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Valla çok kıymetli ben baya farklı doktora gittim kendim için gittiğim beğendiğim doktor olmadı.
Sağlık ocağındaki hanımlar çok daha iyi valla gidip onlara danışıyorum bazen ☺️
Hastaneye giden bir arkadaşım olunca hep Allah iyi insanlarla karşılaştırsın derim ☺️
Ya zaten ileri seviye bir sorun seziyorsalar uzman doktora yönlendiriyorlar.
Benim karaciğer değerlerim baya bi oluyor kötüydü tespit edip dahiliye yönlendirdiler dahiliye çok iyi dedi geri yolladı beni 🤣🤣🤣🤣
1 ay elma sirkesi ile su içtim karaciğerim temizlensin diye sonraki tahlilde iyiydi
🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Güle güle anlatıyorum ama gerçekten üzücü ya keşke böyle olmasa yani
Ya zaten ileri seviye bir sorun seziyorsalar uzman doktora yönlendiriyorlar.
Benim karaciğer değerlerim baya bi oluyor kötüydü tespit edip dahiliye yönlendirdiler dahiliye çok iyi dedi geri yolladı beni 🤣🤣🤣🤣
1 ay elma sirkesi ile su içtim karaciğerim temizlensin diye sonraki tahlilde iyiydi
🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Güle güle anlatıyorum ama gerçekten üzücü ya keşke böyle olmasa yani
Valla öyle ama zaten işinde iyi olan bir çok hekimi kaybetmişken nasıl olcak hiç bir fikrim yok
Herkes kendine bebeğe bakar gibi baksın valla
Hasta olmayın
Kesin çözüm ameliyat. Ben faydasını gördüm. Kronik senin sinüzit, ilaç tedavisi ile çözülecek gibi değil. İyi kulak burun boğaz doktoru bulduğunda o da ameliyat diyecektir. İlerledikçe kist oluşmuştu ben de. Görme yetisine bile etki ediyordu. Şimdiden geçmiş olsun.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.