bizimki seviyor enteresan bu bizimkiler kedi dimi şlkdmflkdfg
İskeleden denize atla üç beş tur sinüsler foşurtt
Yaa ben olsam iteklerdim gerçekten faydalı oluyorYaaa denize atlayacak halim olmuyo cogu zaman
Sarımsağı denemedin dimiEvet evet djjsjs birde sogan da bas agrimi aliyor, bugün yemek yaparken sogan dogradim ohhh siüzlerim misss shshshhsw
Sarımsağı denemedin dimi
View: https://www.izlesene.com/video/sinusleri-bosaltmak-icin-sarimsak-kullanmak/10604279
ay biraz iğrençlik yapayım lkjdnişlgksdnfgdfsg
Yok denemedim, napiyorduk? Burnuna sokan vardi onu jsjwhshhss
çinkonun bağışıklıkta rolu olduğu baya bilindik hal aldıBu arada ( eczacilik ile ugrastigim icin )
çinko ve selenyum
çinko, burun ve sinüslerin mukoza zarlarında hücre oluşumunu iyileştirir ve böylece virüslerin ve bakterilerin yapışmasını azaltır. Ayrıca virüslerin çoğalmasını da engeller. Çinko içeren gıdalar arasında yulaf ezmesi, mercimek, yer fıstığı, kabak çekirdeği ve Brezilya fıstığı bulunur.
selenyum, soğuk algınlığı gibi patojenlerle savaşan öldürücü hücrelerin oluşumunda rol oynar. Selenyum içeren gıdalar arasında kabak, lahana, patates, balık, et ve tahıl ürünleri bulunur.
**
Cinko ve selenyumun inanilmaz faydasi var. Aslinda hepimizin belirli vitamin eksikligi var. Normal gidalardan aldigimiz cinko ve selenyum bizlere yeterli gelmiyor.
istersen tedavi süreclerinde, veya normaldede kaliteli vitamin ilaclarini almayida ihmal etmemelisin .
Onun disinda bencede Burun banyosu bir numara ve Türkiyede varmi bilmiyorum , balgam söktürücü ( bitkisel ) harika cözüyor*
Ekli dosyayı görüntüle 10492
Etken maddesi ( eger merak ediyorsan ) :
Verbena, toz haline getirilmiş 36 mg.
Centiyane kökü, toz haline getirilmiş 12 mg.
Bahçe kuzukulağı otu, toz haline getirilmiş 36 mg.
Mürver çiçeği, toz haline getirilmiş 36 mg.
Kaliksli inek otu çiçekleri, toz haline getirilmiş 36 mg.
( google ceviriden alintiladim ). genelde hemen hemen ayni etken maddeli baska bir ilac da olabilir.
Pek bilinmiyor ben yapıyordum tuzlu bazende propolisli ve tuzlu su ileOnun disinda bencede Burun banyosu bir numara ve Türkiyede varmi bilmiyorum
bunlardan bahsediyoruz
Bu arada ( eczacilik ile ugrastigim icin )
çinko ve selenyum
çinko, burun ve sinüslerin mukoza zarlarında hücre oluşumunu iyileştirir ve böylece virüslerin ve bakterilerin yapışmasını azaltır. Ayrıca virüslerin çoğalmasını da engeller. Çinko içeren gıdalar arasında yulaf ezmesi, mercimek, yer fıstığı, kabak çekirdeği ve Brezilya fıstığı bulunur.
selenyum, soğuk algınlığı gibi patojenlerle savaşan öldürücü hücrelerin oluşumunda rol oynar. Selenyum içeren gıdalar arasında kabak, lahana, patates, balık, et ve tahıl ürünleri bulunur.
**
Cinko ve selenyumun inanilmaz faydasi var. Aslinda hepimizin belirli vitamin eksikligi var. Normal gidalardan aldigimiz cinko ve selenyum bizlere yeterli gelmiyor.
istersen tedavi süreclerinde, veya normaldede kaliteli vitamin ilaclarini almayida ihmal etmemelisin .
Onun disinda bencede Burun banyosu bir numara ve Türkiyede varmi bilmiyorum , balgam söktürücü ( bitkisel ) harika cözüyor*
Ekli dosyayı görüntüle 10492
Etken maddesi ( eger merak ediyorsan ) :
Verbena, toz haline getirilmiş 36 mg.
Centiyane kökü, toz haline getirilmiş 12 mg.
Bahçe kuzukulağı otu, toz haline getirilmiş 36 mg.
Mürver çiçeği, toz haline getirilmiş 36 mg.
Kaliksli inek otu çiçekleri, toz haline getirilmiş 36 mg.
( google ceviriden alintiladim ). genelde hemen hemen ayni etken maddeli baska bir ilac da olabilir.
Yeaaani buuuu????
Ekli dosyayı görüntüle 10494
Ama cinko ve selenyumu hasta olmadan da kullansam daha iyi olur sanirim, hem kiş geliyor bagisikligi güclendirmek adina?
Evet sinupret extract kullaniyorum hatta, ama bihtim yaaa 😄😄😄
aa harika..
bu markayi cok seviorum ♥️
Eczanelerde satilan birsey olmasada güvenerek alabilirsin.
evet, hatirlattigin icin tesekkür ederim ❤️
Ama cinko ve selenyumu hasta olmadan da kullansam daha iyi olur sanirim,
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.