Evet sinupret extract kullaniyorum hatta, ama bihtim yaaa 😄😄😄
Nazal yıkama olayı dikkatli yapılmazsa baş ağrısı ve orta kulakta basınç nedeniyle iltihap yapar.
Çok basınç vermeden haftada 2 ya da 3 kez yapabilirsin.
Bunun yanında okyanus suyu kullanabilirsin, bu da içindeki deniz suyu sayesinde sinüsleri rahatlatıyor.
Diğer önerim kortizon içeren burun spreyleri( dozları oldukça düşük)
Son olarak soğuktan uzak dur, mümkünse çok soğuk havalarda maske ya da şal tak. Ağızdan ve burundan giren soğuk hava dalgası da sinüzit yapar. Geçmiş olsun.
Evet o kortizoblu burun spreyi var bende de, ama korkuyorum kullanirsam bagimlilik yapar diye.. cünki yillaeca süren bi burun spreyi bagimliligini zor atlattim
Çok kötü durumlarda kullanman gerekiyor maalesef, onun dışında okyanus suyu spreyini kullanabilirsin içinde kortizon yok saf okyanus suyu.Evet o kortizoblu burun spreyi var bende de, ama korkuyorum kullanirsam bagimlilik yapar diye.. cünki yillaeca süren bi burun spreyi bagimliligini zor atlattim
Burun banyosu yazınca ilk çıkan şeyler bunlaretken maddesini burdan göremiyorum . burun banyosunu kullanmak icin mi bu ?
ben rüzgarda kalırsam veya basımı yıkayıp ıslak bırakırsam ağrıyor 1 gün ağrır geçerGercekten ne cok kisi bu soruni yasiyormus? Herkes disardan cok mutlu, bende saniyorum bi bende var ... bi kac yil önce o kadar kötüydü ki, ailem kübranin basi agrimiyorsa yapalim falan diyorlardi.. neyseki bu halimede sükür, bi kac ayda bir olmaya basladi
Burun banyosu yazınca ilk çıkan şeyler bunlar
Ben evde kendim hazırladığım su ile yaptım hep kullanmadım ama satın alınca böyle diye atmak istedim
İçeriğini bende bilmiyorum.
Bence ne kullanıyor olursan ol hasta olmadan kullanma olayı çok ama çok mantıklı.Yeaaani buuuu????
Ekli dosyayı görüntüle 10494
Ama cinko ve selenyumu hasta olmadan da kullansam daha iyi olur sanirim, hem kiş geliyor bagisikligi güclendirmek adina?
Evet sinupret extract kullaniyorum hatta, ama bihtim yaaa 😄😄😄
Selenyum nasıl okumamışım duymamışım kendime şaşırdım
Immunex ilaç ne işe yarar?
Başak burçlarının çoğu aşırı ameliyatçı yaönce doktora gitmelisin ve doktorunla tedaviye başlamalısın en son çare ameliyat edecektir
İşte kaynımda aynısıydı şunu kullandı geçti gibi hikayelere inanma
Sevgili nunu 20 çeşitten fazla takviye ürünüm var böyle kendi kendimize takviye almak doğru değil doktorum doktor benim dediğinde tekrar aydınlanma yaşadımBaşak burçlarının çoğu aşırı ameliyatçı ya
herşeye doktor herşeye ameliyat 🙀
Bizde vermiyorlar.inanirim : )
ayrica antibiotik ile alakali cok önemli bir noktaya deginmek istiorum .
Türkceye cevirmeye calisicam.
belki biliorsunuzdur. Türkiyede de doktorlarin hastalarini artik bu konuda uyardigini düsünüyorum.
Antibiyotiği yalnızca kesinlikle gerekliyse almalısınız: mümkün olduğu kadar nadir, ancak gerektiği kadar sık. Bir antibiyotiğin yalnızca hastalığa neden olan bakterilerden kaynaklanan bir enfeksiyon varsa alınması önemlidir (virüs ve mantar enfeksiyonlarında antibiyotikler etkisizdir). Doktorunuz bunu laboratuvarda rahatlıkla tespit edebilir. Orta derecede öksürük, burun akıntısı veya boğaz ağrısının eşlik ettiği "sıradan" soğuk algınlığı için genellikle antibiyotik gerekli değildir ve "şüphe üzerine" hafifçe verilmemelidir. Sinüzit, bademcik iltihabı veya idrar yolu enfeksiyonları gibi hastalıklar için bazen antibiyotik gerekebilir; bakterilerin neden olduğu zatürre veya piyelonefrit gibi ciddi enfeksiyonlar bir antibiyotikle tedavi edilmelidir. Antibiyotik alırken bağırsaklara örneğin sinbiyotik şeklinde yeterli miktarda faydalı bakteri sağlanması önemlidir. Bunun nedeni: Antibiyotik sadece patojenleri yok etmekle kalmaz, aynı zamanda "iyi" bağırsak bakterilerinin tüm türlerini de yok eder: Bu, sindirimimizi ve bakterilerin (örn. Clostridium difficile) bağırsakta kolonizasyonunu etkiler. Bu nedenle, özellikle antibiyotik tedavisinde vücuda, insan bağırsağında doğal olarak oluşan ve aynı zamanda bağırsaklara yerleşip çoğalabilen bakteriler şeklinde "yenileme" sağlamak önemlidir.
antibiotik Sirasinda alinan bir ilac da bu oluyor.
Ekli dosyayı görüntüle 10496
antibiotik bittikten sonra da devam alinior. Bu da Faydali olan bakterileri koruyor yani .
Örnek vereyim sanaSevgili nunu 20 çeşitten fazla takviye ürünüm var böyle kendi kendimize takviye almak doğru değil
Üç beş tane şeyi ben de aralıklı olarak kullanıyorum çok bilgili sanıyoruz kendimizi. Sosyal medya bu hale getirdi bizleriÖrnek vereyim sana
Her kış d vitamini ile desteklemenin nesi yanlıs suan hangi doktora gidersen git sürekli uzun kolu giydiğimiz için güneş ışığı ile temasımız olmadığından takviyeyi uygun görür.
Artık bazı bilgiler çok bariz yani ulaşabiliyorsun bir çok doktorun tube kanalı var.
Kendi kan tahliline bile e nabızdan bakabiliyorsun.
kan tahlilindeki kritik vitaminleri doktor ile konusup ona göre alıyorum zaten
sürekli vitamine başlarken doktora gidicekmişiz gibi yorum yapıyorsun.
ben b12 takviye almazsam 210 lara kadar düşüyor. Halsiz dikkatsiz depresif oluyorum ama mal doktorlar alt limin altına inmeden vitamin yazmıyor yıllarca eksilerini çektim.
ne zamanki raporda kırmızı oluyor o zaman ilaç veriyor.
Bir çok ünlü doktorda 400 üstü olmalı diyor ben nasıl vitamin içmicem şimdi.
uyuz ettin beni ya
Senin yasadıgın sorunları senden iyi kimse bilemez dinami önce sen kendi doktorun olacaksın sonra doktorlardan yardım alacaksın.Üç beş tane şeyi ben de aralıklı olarak kullanıyorum çok bilgili sanıyoruz kendimizi. Sosyal medya bu hale getirdi bizleri
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.