V
Valkyrie
sekste baskın taraf kim olmalıdır?
Konyalı değilim, Trakya göçmeniyim.Konyalı?
Konyalı olmalı Nadide bacımsu ne derse o kütüğü Konyaya aldırKonyalı değilim, Trakya göçmeniyim.
Ben Trakya göçmeni, yüz hatları minyon ama 1.84 boyunda açık kumral(yarı sarışın) bir vatandaşım. Bacımsu ve kütükleri artık muhtara sor.Konyalı olmalı Nadide bacımsu ne derse o kütüğü Konyaya aldır
Ben hiç Konyalı görmedim kütük mü oluyorlarBen Trakya göçmeni, yüz hatları minyon ama 1.84 boyunda açık kumral(yarı sarışın) bir vatandaşım. Bacımsu ve kütükleri artık muhtara sor.
Gonyalıları az çok tanırım da, şimdi burada detaylandırmayayım (Aağbi şu gızlar konusunda bir yardımcı oluver diyenleri saymıyorum)Ben hiç Konyalı görmedim kütük mü oluyorlar
@Barisgzl1 Konyalı mısın yoksaGonyalıları az çok tanırım da, şimdi burada detaylandırmayayım (Aağbi şu gızlar konusunda bir yardımcı oluver diyenleri saymıyorum)
Kıza bak cevap veremeyince nasıl da akıl oyunları oynuyor? Ama yer mi bunu Trakya çocuğu? 🤣 🤣 🤣@Barisgzl1 Konyalı mısın yoksa
Ne biliyim Trakya çocuğu da görmedim yemez miKıza bak cevap veremeyince nasıl da akıl oyunları oynuyor? Ama yer mi bunu Trakya çocuğu? 🤣 🤣 🤣
Görme zaten. Açık tenli minyon sıfatlı birini görmedin bence de görme.Ne biliyim Trakya çocuğu da görmedim yemez mi
Minyon erkek de görmedim zatenGörme zaten. Açık tenli minyon sıfatlı birini görmedin bence de görme.
Genetik olarak bir DNA soy ağacı testi yaptırmıştım. %44 oranında Güney İtalyan kökenli çıktım. Yani oldukça fazla Güney İtalyan erkeğiymişim. Arat arama motorundan gör artık ne diyeyim.Minyon erkek nasıl olur enter
Genetik olarak bir DNA soy ağacı testi yaptırmıştım. %44 oranında Güney İtalyan kökenli çıktım. Yani oldukça fazla Güney İtalyan erkeğiymişim. Arat arama motorundan gör artık ne diyeyim.
Vay canınaÇok safsın sadece şu görüntüleri araştırsan içinde benim tipimi göreceksin de boşver. Bu forumda 1-2 kız var beni gören de, Allahtan sana cevap vermezler.
https://www.google.com/search?q=güney+italyan+erkekleri&rlz=1C1CHBD_trTR1044TR1045&tbm=isch&sxsrf=AB5stBhykT_SDqijrZPk7BL2fUUDYNUKng:1691272646548&source=lnms&sa=X&ved=2ahUKEwiD_8LKwcaAAxWdX_EDHZ5bCacQ_AUoAXoECAEQAw&cshid=1691272825162859&biw=1313&bih=574&dpr=1.46
Bu forumda bunu bilenler de var. İstersen hiç bu toplara girme.Vay canına
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.