V
Valkyrie
sekste baskın taraf kim olmalıdır?
oo daha bilmediklerimizde var demek hfdhdh
Aklımdakinin yansımasıbaskın basanındır, hayırlı forumlar.
hocam, sizde bişiler katın. farklı bakış açılarından faydalanalımHocalarımızdan bir şeyler öğreniyoruz
Ben ne bileyim sizden öğrenicez gençler daha iyi kotarıtır bu işleri geçti bizden 🚬hocam, sizde bişiler katın. farklı bakış açılarından faydalanalım
ben de iyice yaşlandım yaa ne hayal gücü kaldı ne istek 🚬Ben ne bileyim sizden öğrenicez gençler daha iyi kotarıtır bu işleri geçti bizden 🚬
Aman boş ver çok lazım bişi değilben de iyice yaşlandım yaa ne hayal gücü kaldı ne istek 🚬
genç dediğin hangi üye mesela ?Aman boş ver çok lazım bişi değil
Gençler yazsın öğreriz yeni neler varmiş
Bilmiyorum ki vardır herhalde genç hepimiz de yaşli olamayızgenç dediğin hangi üye mesela ?
tr simülasyonunda emin değilim çiçeğim.Bilmiyorum ki vardır herhalde genç hepimiz de yaşli olamayız
Ne diyosunnn ekonomi seksi de mi vurdu geldiğimiz hallere bakar misin ya 🚬tr simülasyonunda emin değilim çiçeğim.
gençlerde kendini yaşlı hissediyor olabilir belki
ne dersin ?
belki partner kondom isticek. fiyatlar pahalı olabilir.Ne diyosunnn ekonomi seksi de mi vurdu geldiğimiz hallere bakar misin ya 🚬
Amerika'nın oyunları bunlar üremeyi azaltiyorlar 🚬🚬
Sağlık ocakları bedava veriyor onu biraz kayış gibi ama olsun hiç yoktan iyidirbelki partner kondom isticek. fiyatlar pahalı olabilir.
belki de gençler ülkenin halini düşünmekten libidosu düşecek...
herşey olabilir...
şuan bir yaşıma daha girdim.....Sağlık ocakları bedava veriyor onu biraz kayış gibi ama olsun hiç yoktan iyidir
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.