V
Valkyrie
sekste baskın taraf kim olmalıdır?
Sen ne diyorsunOğlum biraz kibar olun lan. Biri basanindir diyor, diğeri bilmem ne asdfgjkll
Herifte olmalı 😀Sen ne diyorsun
Ayı gibi derken açar mıyızDenge de tutulmalı, karşı cins sürekli ayı gibi olmamalı.
Biri basanin öbürü baskın basanin derse bu kız da ayı gibi der işte. Ayının neyini açsın kız 😀Ayı gibi derken açar mıyız
Biri basanin öbürü baskın basanin derse bu kız da ayı gibi der işte. Ayının neyini açsın kız 😀
Sadece anladım üzerime alınmadım 😀nasilda anladin ama : ))
Sadece anladım üzerime alınmadım 😀
yine her yer seks olmuş
sesinizi duydum 😅heh kokusunu aldinda geldin dimi : )
Kokusu nasıl bişey tarif eder misin :))sesinizi duydum 😅
Ya kimse basmak istemezse?Baskın basanındır diye bir söz var. Konuya ne kadar açıklık getirirse artık.
Sıfır net kuvvet, sıfır ivmelenmeye karşılık gelir. Bknz : eylemsizlik yasası.Ya kimse basmak istemezse?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.