Hangi kesim bu?
Adam 13-14 saat anasından doğduğuna pişman
Kadın sabah çocuklarla çık, ise git, akşam eve gel çamaşır, yemek. Son nefes banyo yapabilirse. Yatağın yolunu bulamıyor. Sevişmek? Yatağın yolunu bulabilen mesaj atıyor. Ay düşündüm de çekilmez bu hayat. Evlenmeyin. Başta kendim.
Bayat ekmek gibi yatma deyince aklıma sürünerek giden insanlar canlandı.cok calisan bir suru insan taniyorum ve bunun pek calismakla ilgili oldugunu dusunmuyorum.
Yani bende calisiyorum 🫤
tabiii kiii tabiiii kiii , en doğal hakkım 😅 açı da mı ölçmeyelim :)))
Tabi ki. Yalnız konu açılardan baya taşmaya başladı. Üçgeni kapatıp sahibine iade edelim:))tabiii kiii tabiiii kiii , en doğal hakkım 😅 açı da mı ölçmeyelim :)))
sahibi kimse gelsin alsın derhalTabi ki. Yalnız konu açılardan baya taşmaya başladı. Üçgeni kapatıp sahibine iade edelim:))
Yeterki ele gelsin diyor @Chen reysiiiiiiiiiinnnnim anlamıyor demi @Raison Detre
Dikme indirmek için dik olma şartı var değil mi?sol uyluk omur ile 30 derece , sag bacak omur ile 90 derece , sag bacak , sol bacak ile 120 derece , ŞİMDI GELELIM ÇÖZÜMEEEE , bacakların arasında bi dikme indirince 30 , 60., 90 ücgeni oluşur.. gerisini biliyorsunuz
Bayat ekmek gibi yatma deyince aklıma sürünerek giden insanlar canlandı.
resmen pisagorun torunu 😍 evet evet var o şart :))))Dikme indirmek için dik olma şartı var değil mi?
Olayı anladım sadece toplumun genelinden bahsettim. Orta kesim farkındalık cinselliğini renklendirmeye çalışıyor üst kesim uçlarda. Arada uçurumlar var. Farkındayım yazdıklarının.😃 yok cinsel deneyim esnasinda eylemsizlik diyelim ahsks
İskenderiye’li Yunan Matematikçi Öklid’in yeğeniyim.resmen pisagorun torunu 😍 evet evet var o şart :))))
Olayı anladım sadece toplumun genelinden bahsettim. Orta kesim farkındalık cinselliğini renklendirmeye çalışıyor üst kesim uçlarda. Arada uçurumlar var. Farkındayım yazdıklarının.
Uyuyor herhalde şuan.Alt kesim ne yapiyor bu arada ?
Asgari ücretle canı çıkıyorAlt kesim ne yapiyor bu arada ?
Uyuyor herhalde şuan.
Aşçı misin?Sabah alti da kalkacak ben garip, domatesi sogani eti var isin 🤣
Zengin coktan viskisini yudumlayip daha cok derin uyku keyfi cekmeye basladi, yarin kazanacagi paranin haddi derdinde, ruyada kulce goruyor, gece gariplerin yedirmeyiz 😀
Muhabbet icin teseke
Asgari ücretle canı çıkıyor
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.