Sağ sol olayları karışıkBen simdi neden anlayamadim kim ne dior , sagdakinin fizigi bence cok ii ; ) solda ki cubuhhh gibi ; ) deynek gibi
Sağ sol olayları karışıkBen simdi neden anlayamadim kim ne dior , sagdakinin fizigi bence cok ii ; ) solda ki cubuhhh gibi ; ) deynek gibi
Konu nasıl Madonnadan et, adonislere geldi çözemesemde çırpı erkek istemiyoruz o kesin.Kası içinde yaaa üstündeki et jffj
Bu açıdan bakıldığında
benim geometrim çok iyidir , açı bu.
benim geometrim çok iyidir , açı bu.
Fenalaşırımsagdakinin adonislerine : )))
Onda et var mı @Cherry :)))
Kaç derecebenim geometrim çok iyidir , açı bu.
Yeterki ele gelsin diyor @Chen reysiiiiiiiiiinnnnim anlamıyor demi @Raison DetreFark etmez, Kas var adonis var ; )) yeter de artar.. omuzlar genis fln. : )
Yeterki ele gelsin diyor @Chen reysiiiiiiiiiinnnnim anlamıyor demi @Raison Detre
Bilerek anlamıyor reysiiiiiiiiiinnnnimmbir zamanlar oda öleymis ; ) analmasi gerek halbusem.
Madonnayı bir kenara bıraktık kasları görünce :dKonu nasıl Madonnadan et, adonislere geldi çözemesemde çırpı erkek istemiyoruz o kesin.
sol uyluk omur ile 30 derece , sag bacak omur ile 90 derece , sag bacak , sol bacak ile 120 derece , ŞİMDI GELELIM ÇÖZÜMEEEE , bacakların arasında bi dikme indirince 30 , 60., 90 ücgeni oluşur.. gerisini biliyorsunuzKaç derece
Konu çok çarpılmışMadonnayı bir kenara bıraktık kasları görünce :d
:d gözlerin de çok keskin maaşallahbenim geometrim çok iyidir , açı bu.
Dayanamadığımız noktaya getirmiş bırakmış @Raison Detre sonra olaylar aldı başını gitti :dKonu çok çarpılmış
Ne demişler Ya araba herkese şişman kadın özgüveni versin . İyice çarpılsın konuDayanamadığımız noktaya getirmiş bırakmış @Raison Detre sonra olaylar aldı başını gitti :d
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.