balayına da gelcen mi ? şuna bak hanım sen alaydın bana nededn bıraktın diye sormazsa sana onu boşarım orada kesinSen evlenirken özellikle gelcem @Frenk hatta ilk ay evine de gelirim bakalım yenge hanımın marifetleri nasılmış neler yapabiliyor mutfakta.....
sanki degil gibi ama bilemedim şimdi cjsnxnanx
her konu diynce bi mutlu edesi gelmiyor degil insanin cjsnxnsndMutlu olmak istiorsaniz, sevgilinizi esinizi mutlu edeceksiniz.
Mutlu bir kadin , 10 erkekten de güclü kadindir. her konuda hemde : )
yemek de yapar, naz da cilvede..
Mutlu olmak istiorsaniz, sevgilinizi esinizi mutlu edeceksiniz.
Mutlu bir kadin , 10 erkekten de güclü kadindir. her konuda hemde : )
yemek de yapar, naz da cilvede..
Yahuu bazı jestler karşiliklidir @uchiha kıyamadım sana yemek söyledim dese kalkıp masaj da yapar ama kadın saçindan topuğuna yorgun bebe beşik ayağına dolanırken, yemek yapmaya da çalişiyor. Adam da ne çocuğa bakıyor ne yemeğe yardım ediyor olsa@Chen nin aşiret gelini olup 50 kilo altına sahip olmasu senin bu hayalinden daha gerçekçi bilesin
@Es1967 neredesin bi neferi daha kaybettim gel yardımaher konu diynce bi mutlu edesi gelmiyor degil insanin cjsnxnsnd
her konu diynce bi mutlu edesi gelmiyor degil insanin cjsnxnsnd
yaaa o nasıl fantezi öyleee sncnzbxn allahtan gerisini söyledin cjzbcbdbalayına da gelcen mi ? şuna bak hanım sen alaydın bana nededn bıraktın diye sormazsa sana onu boşarım orada kesin
işten gelip sana yemek yapmayan kadın sana masaj mı yapar yapma dostum
kendini deri kıyafetlerin içinde boynunda tasma ile bulacaksın bence
Yahuu bazı jestler karşiliklidir @uchiha kıyamadım sana yemek söyledim dese kalkıp masaj da yapar ama kadın saçindan topuğuna yorgun bebe beşik ayağına dolanırken, yemek yapmaya da çalişiyor. Adam da ne çocuğa bakıyor ne yemeğe yardım ediyor olsa
Kadın da robot değil ya masaja sıra mı kalır Allah aşkına kadını tenkit etmek için belki sebeplerin var ama bunca yükü üzerine yüklemek de vicdansızlık olurdu
ne ara düşündün de yazdın bunu böyle yaaYahuu bazı jestler karşiliklidir @uchiha kıyamadım sana yemek söyledim dese kalkıp masaj da yapar ama kadın saçindan topuğuna yorgun bebe beşik ayağına dolanırken, yemek yapmaya da çalişiyor. Adam da ne çocuğa bakıyor ne yemeğe yardım ediyor olsa
Kadın da robot değil ya masaja sıra mı kalır Allah aşkına kadını tenkit etmek için belki sebeplerin var ama bunca yükü üzerine yüklemek de vicdansızlık olurdu
Şehzade sanıyorlar kendilerini jfjxj koltuktan hiç kalkmasın hizmet ayağına gelsin :d
Sende @Cherry leşmesene allah aşkına senin bari Türkçen iyi yukarıdaki mesajlarda işten gelmiş yemek yapası olmayan kadından söz ediliyorYahuu bazı jestler karşiliklidir @uchiha kıyamadım sana yemek söyledim dese kalkıp masaj da yapar ama kadın saçindan topuğuna yorgun bebe beşik ayağına dolanırken, yemek yapmaya da çalişiyor. Adam da ne çocuğa bakıyor ne yemeğe yardım ediyor olsa
Eve gelirken bebeği annesinden aldı :d ikisi de yorgunSende @Cherry leşmesene allah aşkına senin bari Türkçen iyi yukarıdaki mesajlarda işten gelmiş yemek yapası olmayan kadından söz ediliyor
bebe nerden geldi ? o kadın bebeği bırakıp işe nasıl gideildi hem işe gitti hem bebeğe nasıl baktı birde ne ara yemek yaptı da erke yan gelip yattı da kadından hizmet bekledi
bu senaryolar ne sizde böyle
Şehzade sanıyorlar kendilerini jfjxj koltuktan hiç kalkmasın hizmet ayağına gelsin :d
yaaa o nasıl fantezi öyleee sncnzbxn allahtan gerisini söyledin cjzbcbd
Bir şeyler yapabilmek için erkekte de eser miktarda zeka olması gerekiyor :d biraz feraset olmalı, azıcık merhamet de olmalı. Diğer konuya hiç girmiyorum 🤣 bile ortak yaşamayı beceremeyen hiç evlenip karşıdakine eziyet etmemeliya : ) ben simdi öyle yaziorumda bakalim cevaplar ne olacak diye.
Oysa kadin zeki ise, dedigi herseyi yaptirir @Chen , bunu sende biliyorsun..
yermiyiz biz hic : )
Erkeklerin zaaf noktalari belli : )
yaa fantezilerini neden benim üstümde deniyosun , asla vintage film fantezisi yapmam dnznxnzgerisi sende ve dışarıdan yemek söylediğin hanfendide
Bir şeyler yapabilmek için erkekte de eser miktarda zeka olması gerekiyor :d biraz feraset olmalı, azıcık merhamet de olmalı. Diğer konuya hiç girmiyorum 🤣 bile ortak yaşamayı beceremeyen hiç evlenip karşıdakine eziyet etmemeli
Senin toz pembe hayallere kapılıp kırbaçlanmana gönlüm elvermedi uyarıyorum sadeceyaa fantezilerini neden benim üstümde deniyosun , asla vintage film fantezisi yapmam dnznxnz
Aşkın çekim gücü şaşırtıyor insanı 🚬 başta her şey mükemmel görünüyor ya da güzel oyunculuk yapanlar da olabiliyoröyle biri ilede bizim gibi kafalar evlenmez herhalde : )
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.