yaa bu şey gibi hani erkek trip yapmaz yaa öyle düşün , yemekte yapmaz.nasil oluormus o, de bakim : )
yaa bu şey gibi hani erkek trip yapmaz yaa öyle düşün , yemekte yapmaz.
haa mesela sırayla yapabiliriz , sira bana gelince dısardan söylerim , öyle olur baktamam da o zaman bir cözüm bulunur : ) ama illa kadin yapmak zorunda diye seylik yok . demi @uchiha : )
Arkadaşlığı çok güzel zaten @uchiha sevgiliyken neye dönüşüyor hiç bilmiyorum jfjxarkadas olarak niyet güzel olduktan hep anlasirim ki : )
acayip hayvanalara benziyorum dnxnandArkadaşlığı çok güzel zaten @uchiha sevgiliyken neye dönüşüyor hiç bilmiyorum jfjx
Yaaa bırak allasen Frenk yumurta kırmaya korkan kızlara aşiksınız hepKendini doyurmaktan aciz zamane kızları
bizi doyuracaklar bir de yetmedi yapacakları yemekte gözün var
mutfağı temizlememek için ellerini sürmüyorlar hiç bir şeye
haa mesela sırayla yapabiliriz , sira bana gelince dısardan söylerim , öyle olur bak
acayip hayvanalara benziyorum dnxnand
Yaaa bırak allasen Frenk yumurta kırmaya korkan kızlara aşiksınız hep
Yaaa bırak allasen Frenk yumurta kırmaya korkan kızlara aşiksınız hep
tabii ki ya yemegi ben yapmadigim surece sorun yok hep dısardan söyleyebiliriz , tabii ki bu artan enerjisini masaj yapmakta falan kullanmasi da elzem xnxnansiste bak..
daha da cözümleri varda.. ama bu lafin mesela, kadinlara bir deger verior.
canindan cok sevdigin Esin eve gelip birde yemek yapma ile mi yorulsun ? düsünsene.. nasil kiyicaksin hem : )
@uchiha kıyamaz yaa ondan öyle sinyaller hiç almıyorum Çevresini çok iyi gözlemlemiş benceiste bak..
daha da cözümleri varda.. ama bu lafin mesela, kadinlara bir deger verior.
canindan cok sevdigin Esin eve gelip birde yemek yapma ile mi yorulsun ? düsünsene.. nasil kiyicaksin hem : )
@Chen nin aşiret gelini olup 50 kilo altına sahip olmasu senin bu hayalinden daha gerçekçi bilesintabii ki ya yemegi ben yapmadigim surece sorun yok hep dısardan söyleyebiliriz , tabii ki bu artan enerjisini masaj yapmakta falan kullanmasi da elzem xnxnans
@uchiha kıyamaz yaa ondan öyle sinyaller hiç almıyorum Çevresini çok iyi gözlemlemiş bence
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.