Allam insallah bi aşiret gelini falan olursunda millet gelin görür, taşıyamıyorum da demezsinn 50 kilo altıni takarlar missss djxnnsAlerji yapıyor çiçeğim jfjxj zengin hastalığı işte :d
@uchiha doğru söylüyor her kıyafetle her takı olmuyor :d ama yazın çok düğün ve halaya maruz kalmış olabilir
Allam insallah bi aşiret gelini falan olursunda millet gelin görür, taşıyamıyorum da demezsinn 50 kilo altıni takarlar missss djxnns
demez demezamin @Chen . geceye dogru , tasiyamiorum bu altinlari üzerimde, yoruldum demek nasip olsun sana ; *
Aaaa kesinlikle yemelisin.... Muska saramıyorsan, sigara böreği şeklinde sar ya da iç malzemesini değiştir damak tadına göre bayılacaksınhic lezzetli biseye benzemiyo buarada , belirteyim dedim.
Beni tanıyor jfjxxj altın beni yormuyor fndndemez demez
resmen bu gece benim yerime konusuyor yaaa alllaammmm allaaamm , çook dogrubazen sadece incecik bir taki bir kadini öyle güzellestirebilirki, insan gözünü alamaz
bazende en pahalli takiyi , zevksiz kiyafetle taktigin zaman görmüorsun bile.
@uchiha `nin dedigi olsa bu gerek.
amin @Chen . geceye dogru , tasiyamiorum bu altinlari üzerimde, yoruldum demek nasip olsun sana ; *
resmen bu gece benim yerime konusuyor yaaa alllaammmm allaaamm , çook dogru
ben yemek yapmam ,.mutfagi sadece biseyler icmek icin kullanırım haaa şu garibinden bogazindan duzgun bisey gecsin diyorsan yaparsan yerim.. dugunde de ceyrek takarim.Aaaa kesinlikle yemelisin.... Muska saramıyorsan, sigara böreği şeklinde sar ya da iç malzemesini değiştir damak tadına göre bayılacaksın
Akşama @Frenk yapacakmiş tarifi ben bu aralar çok üşeniyorum 🥺 yaşlandım artık kolum dalım kalkmıyor Getirseniz şöyle marifetli gelin onlar pişirse biz yesek nerde?ben yemek yapmam ,.mutfagi sadece biseyler icmek icin kullanırım haaa şu garibinden bogazindan duzgun bisey gecsin diyorsan yaparsan yerim.. dugunde de ceyrek takarim.
Evet hep çok tatlı @uchiha bence çok iyi anlaşirsiniz Akrep Koç
Allah yardım etsin.. zor tabii.dalım kalkmıyor
var öyle bi kuralpardonda, bir kadin bir adami doyurmali diye kural mi var : ))
Calisan bir kadin olarak , mutfak tek bana ait olamaz herhalde.. kendim icin söyledim.
konuş @Frenk konuş , adam yine sanat yapmaya başladıKendini doyurmaktan aciz zamane kızları
bizi doyuracaklar bir de yetmedi yapacakları yemekte gözün var
mutfağı temizlememek için ellerini sürmüyorlar hiç bir şeye
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.