Hadi ya? Sitede erkekler cevap vermiş hep kadını haklı bulmuşlarböyle bir kadınla evli olduğumu sezersem net boşarım.
evleneceğim kişinin ailesi yüzünden bir mutsuzluk durumu yaşamam. hele ki yılın belli dönemi benim evimde kalıyor diye. başımın üstünde eşimin ailesinin yeri olur yani. hal böyleyken eşim benim ailem için yukarıdaki gibi saçma sapan fikirlere sahipse eşim olarak hayatımda olmasına gerek yok diye düşünüyorum.Hadi ya? Sitede erkekler cevap vermiş hep kadını haklı bulmuşlar
Erkek evde olup biteni görmüyor akşamdan akşama geldiği içinevleneceğim kişinin ailesi yüzünden bir mutsuzluk durumu yaşamam. hele ki yılın belli dönemi benim evimde kalıyor diye. başımın üstünde eşimin ailesinin yeri olur yani. hal böyleyken eşim benim ailem için yukarıdaki gibi saçma sapan fikirlere sahipse eşim olarak hayatımda olmasına gerek yok diye düşünüyorum.
bu tür şeyler biraz karşılıklıdır. aile olarak görüp seviyorsan aile olarak görüp sevecek
tamam sensin arkadaşım :))Erkek evde olup biteni görmüyor akşamdan akşama geldiği için
Annenin de hiç mi hakkı yokKarım istemiyorsa annemi huzurevine yerleştiririm![]()
O zaman eşimi boşarım. Kapının önüne koyarımAnnenin de hiç mi hakkı yok
Bence aile büyüklerinin yanında olmasından mutlu olmalı.
anlasamiyor belli ki. Bazen gelin kaynana AYRI dünyalarin insani olmuyor. Belli ki ondan bikmis olmali.
yanında osur ve küfür et. sevmediği davranışları sergile. yeri gelince yemeği ve bulaşığı ona hallettir. 2 güne gider
Bu sadece benim fikrim kendim haricinde bir öneme sahip değil .
zaten gelin de çirkef bi karakter olsa bokunu çıkarır derecesinde o kadın bu kadar mutsuz edecek kadar kalamaz orada da. neyse yaaa bana ne. benim derdim bana yeterkarekterinde öyle bisi olsa bence daha kötü seylerde yapilir.
bu konuda herkes kendi anne babasindan pay bicmesin ; )
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.