Soru Kadinlar kendini süründüren erkeklerden mi hoşlanir?

Nobody

Teknik Admin

Şahsi tecrübelerime dayanarak bende videodaki hanim bireyin anlattığı gibi olduğunu düşünüyorum.

Evet, bu iddaa edilen söylemler hakkinda siz ne düşünüyorsunuz?

Eru

Platin Üye
Sosyal medyada böyle videolar sık sık görüyorum bu sıra. Erkekler şuursuz gelgitleri olan sözünde durmayan dengesiz tavırları olan kızlara bayılırmış. Allah aşkına olabilir mi bu? O dengesiz kadını nasıl çocuğuna anne yapacaksın '))

Ama kadınlar dengesiz erkek sever olayına pek rastlamıyorum erkekler genel olarak dengesiz zaten'))

Kaos loading...

Zaten kadınları da hep mülayim, işinde gücünde, sessiz sakin insanlar kesip biçiyor. :ASDAS

Neredeyse tamamınızın içinde bir tas kafa traşlı, boks sever ve en az 3 yaralamalı olaylı adli dosyası olan kıroya varma hasreti var. Kabul edin bunu. :D

Alice

Altın Üye
Zaten kadınları da hep mülayim, işinde gücünde, sessiz sakin insanlar kesip biçiyor. :ASDAS

Neredeyse tamamınızın içinde bir tas kafa traşlı, boks sever ve en az 3 yaralamalı olaylı adli dosyası olan kıroya varma hasreti var. Kabul edin bunu. :D
Ben sevmiyorum öyle haydut tipli erkek. Aileme ve sosyal çevreme asla yakışmaz ')) özünde beyefendi mutfakta aşçı olsun yeter

• Beğen
Tepkiler: Eru
Üst Alt