Sosyal medyada böyle videolar sık sık görüyorum bu sıra. Erkekler şuursuz gelgitleri olan sözünde durmayan dengesiz tavırları olan kızlara bayılırmış. Allah aşkına olabilir mi bu? O dengesiz kadını nasıl çocuğuna anne yapacaksın '))
Ama kadınlar dengesiz erkek sever olayına pek rastlamıyorum erkekler genel olarak dengesiz zaten'))
Kaos loading...
Ben sevmiyorum öyle haydut tipli erkek. Aileme ve sosyal çevreme asla yakışmaz ')) özünde beyefendi mutfakta aşçı olsun yeterZaten kadınları da hep mülayim, işinde gücünde, sessiz sakin insanlar kesip biçiyor. :ASDAS
Neredeyse tamamınızın içinde bir tas kafa traşlı, boks sever ve en az 3 yaralamalı olaylı adli dosyası olan kıroya varma hasreti var. Kabul edin bunu.![]()
bu tatsızlığı bi vites arttırıp, deveye diken, insana s*ken yarar diyerek bu tatsız şeye noktayı koyuyorumaklima bir laf geldi ; ))
seveni s..kerler : )
S*keni severler : ))
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.