Kaynanam Bende Kalıyor Mutsuzum Ne Yapacağım?

Fluffy

🐼
Elmas Üye

chevy

Gümüş Üye
Hadi ya? Sitede erkekler cevap vermiş hep kadını haklı bulmuşlar
evleneceğim kişinin ailesi yüzünden bir mutsuzluk durumu yaşamam. hele ki yılın belli dönemi benim evimde kalıyor diye. başımın üstünde eşimin ailesinin yeri olur yani. hal böyleyken eşim benim ailem için yukarıdaki gibi saçma sapan fikirlere sahipse eşim olarak hayatımda olmasına gerek yok diye düşünüyorum.
bu tür şeyler biraz karşılıklıdır. aile olarak görüp seviyorsan aile olarak görüp sevecek

Fluffy

🐼
Elmas Üye
evleneceğim kişinin ailesi yüzünden bir mutsuzluk durumu yaşamam. hele ki yılın belli dönemi benim evimde kalıyor diye. başımın üstünde eşimin ailesinin yeri olur yani. hal böyleyken eşim benim ailem için yukarıdaki gibi saçma sapan fikirlere sahipse eşim olarak hayatımda olmasına gerek yok diye düşünüyorum.
bu tür şeyler biraz karşılıklıdır. aile olarak görüp seviyorsan aile olarak görüp sevecek
Erkek evde olup biteni görmüyor akşamdan akşama geldiği için

alcatraz

🍻
Elmas Üye
yanında osur ve küfür et. sevmediği davranışları sergile. yeri gelince yemeği ve bulaşığı ona hallettir. 2 güne gider

• Haha
Tepkiler: CaT

alcatraz

🍻
Elmas Üye
karekterinde öyle bisi olsa bence daha kötü seylerde yapilir.

bu konuda herkes kendi anne babasindan pay bicmesin ; )
zaten gelin de çirkef bi karakter olsa bokunu çıkarır derecesinde o kadın bu kadar mutsuz edecek kadar kalamaz orada da. neyse yaaa bana ne. benim derdim bana yeter

Üst Alt