Yetişemedim çiçeğim azıcık bir işim vardı 🚬Halletti sağolasın
Yetişemedim çiçeğim azıcık bir işim vardı 🚬Halletti sağolasın
Sıkıntı yok yaw bende oyundayım hala ara ara bakıyorumYetişemedim çiçeğim azıcık bir işim vardı 🚬
Aynı sosis gibiydi fjdjdjSıkıntı yok yaw bende oyundayım hala ara ara bakıyorum
hala sosis demene gülüyorum lkmdfg
Bi tanesinin kostümü sosisliydi ben onu diyon sandım ya klşmdfşl kgAynı sosis gibiydi fjdjdj
Seninki açik pembe ya sosis rengi ve hatları yuvarlak jfjdjBi tanesinin kostümü sosisliydi ben onu diyon sandım ya klşmdfşl kg
sosisli poaça yaparsın çiçeğimSeninki açik pembe ya sosis rengi ve hatları yuvarlak jfjdj
Dc neden giremiyorsun anlamadım ne oluyor girinceBen hala DC giremiyorum...
Yayınlar Twitch mi dc mi?
Kanka hangisi çok oy alırsa işte ama dün ikisi başabaştı bende birinciyi indirdim şimdi 3 oyu artmış 🤣🤣🤣 3 ü indiricem mecbur@nunu hangi oyunu sectin. D
İkisinide açıcam yaw yani oyunla ilgilenen bizden başka pek kimse yok ama en azından paylaşmış oluruz 🤣🤣🤣@nunu hadi bakalim, ben bir sure dc de olmucam pc den ps4 de olucam diablo4 geldi. Twitch yayini yaparsan seviniriz.
Ben bozdum o sıralamayı jdjdjdjdKanka hangisi çok oy alırsa işte ama dün ikisi başabaştı bende birinciyi indirdim şimdi 3 oyu artmış 🤣🤣🤣 3 ü indiricem mecbur
🤣🤣🤣 İndiririm yaw nolcak gidiym indirmeye bırakayım havalar iyice ısındımı oyun oynanmaz 🤣 oynayacağımızı oynayalımBen bozdum o sıralamayı jdjdjdjd
hoş buldum biraz acımasızca ama napim korkunca insanlar eğleniyom@DeadLady hoş geldin acımasızca bizi korkutmaya çalışan lady'miz .d
Ben oyumu kullandım bu arada ama tamamen araştırmadan, hayırlısı.
Son oyunu hiç beğenmedik ya polisiye gibi :S oynanışı sanki ps çok farklı birde kastı mı naptı anlamadım.hoş buldum biraz acımasızca ama napim korkunca insanlar eğleniyom
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.