Beyler ne duymak istersiniz kadınlardan
Ne bilim işte açık sözlüsün diyeNeden ben ? Benim 14 yıldır eşim var zaten @Destina ben mutluluğun sırrını tam ortasından yaşıyorum.. Benden başkasına lanet getirir açıklamam..
Açık sözlülük eşimin bana söylediklerini aktarmak değil o başka bişi... Ben duyacaklarımı duyuyorum evlenin sizde duyun fjdkdmNe bilim işte açık sözlüsün diye
reis kusura bakmazsan, ne kadar süredir evlisin acaba böyle bir soru hasıl oldu da birden, cevap vermek zorunda değilsin gereksiz bir merak sadeceAçık sözlülük eşimin bana söylediklerini aktarmak değil o başka bişi... Ben duyacaklarımı duyuyorum evlenin sizde duyun fjdkdm
erkeği ne kadar yüceltirseniz, o kadar elinizde tutarsınız hanımlar........ iyi ya da kötü size karşı ne yaparsa dünyada ilk kez kendisi yapmış gibi hissettirin, başkalarıyla asla kıyaslamayın, çıldıracaktır......... yüceltilmek genetik kodlarında işli çünkü........ yoksa bu salaklar gaza gelmeseydi ilk çağlarda o koca mamutları nasıl avlayacaktı..........
gözden kaçmış :d rabbim mutluluğunuzu daim etsin
20 liraya 15 yıllık evli yapabilirim seni.. 20 tl sadece fkdmfldldgözden kaçmış :d rabbim mutluluğunuzu daim etsin
çok teşekkür ederim asıduadsj20 liraya 15 yıllık evli yapabilirim seni.. 20 tl sadece fkdmfldld
Sağol allah razı olsun.. Bütün huriler dünya yeryüzünde seni bulsun .. Kfkdnd
Ne güzel dua 😌
20 liraya 15 yıllık evli yapabilirim seni.. 20 tl sadece fkdmfldld
Sağol allah razı olsun.. Bütün huriler dünya yeryüzünde seni bulsun .. Kfkdnd
Ne güzel dua 😌
nesin sen, forumun aşkım kapışmak'ı mı?kjfkdfhgerkeği ne kadar yüceltirseniz, o kadar elinizde tutarsınız hanımlar........ iyi ya da kötü size karşı ne yaparsa dünyada ilk kez kendisi yapmış gibi hissettirin, başkalarıyla asla kıyaslamayın, çıldıracaktır......... yüceltilmek genetik kodlarında işli çünkü........ yoksa bu salaklar gaza gelmeseydi ilk çağlarda o koca mamutları nasıl avlayacaktı..........
adjqsafjdjsgcjvfjsfjadj kendimizde işe yaramayınca ele akıl veriyoruznesin sen, forumun aşkım kapışmak'ı mı?kjfkdfhg
Dua'm O yönde işte .. @Biggie kardeş'e feda olsun bir duam' gitti...hurinin dünyada ne isi var : )
Gel o zamanBenide yaşatsana
Nereye geleyim?Gel o zaman
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.