Yaaa komşu olsaydık kedini de severdim 🚬Ver gız bende çay getirem
Yaaa komşu olsaydık kedini de severdim 🚬Ver gız bende çay getirem
Beni korkutabilicek bir unsur yok kanka artikizle de uyuyama
seni beni değil zaten narin kalpli @Chen 'iBeni korkutabilicek bir unsur yok kanka artik
Ya ben rüya gören insanım yaşli kanim korkulu şeylere dayanmıyor şurdan hızlıca biri geçiyor gibi oluyor ansızın sonraseni beni değil zaten narin kalpli @Chen 'i
Tsk ederim tatlim.Yaparım çiçeğim
O beni salmiyo hacim..bir sey söyler misin suna?@Süreyya cok cektin sal su sigarayi dondur hadi!
Cugara gel lan burayaO beni salmiyo hacim..bir sey söyler misin suna?
anca açtım kuzum oynucam şimdi uyumadan bi bakarsınLinki nerede @nunu
Kızzz oy kullandın mı 🤣🤣🤣
Bilmiyorum ki @HolySpectre bilir çiçeğim@Chen deadlady hiç bir şry yapamadım forumda oy veremedim dedi neden olabilir
Halletti sağolasınBilmiyorum ki @HolySpectre bilir çiçeğim
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.