-a- Hocam, bana da bi okusanız, yarın 50 bin dolarlık bi desteyle uyansam nolurdu
Sanki sen bizle konusuyonda bide isyan ediyor. Ayıp ayıp 🤣Kıllara fısıldayan fluffy neredesin, benimle konuşmuyor
mevzu para olunca demek kiSanki sen bizle konusuyonda bide isyan ediyor. Ayıp ayıp 🤣
Bulanık görmemek için ovuşturacaksın gözünüduru görün ne demek? İki mesajda da var. Tarikat mısınız nesiniz siz? 😂
Ser verip sır vermeyin zatenBulanık görmemek için ovuşturacaksın gözünü
Oyun oynadım cs konusu vardı bir yerde ben cs başladım bu arada gideyim o konuyu hortlatayım.Duygularımla oynadınız
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.