Sana Rahmiyi boyayıp satmaya çalişsa ne hissedersin badem bıyığını yavru kurt bıyığı yapmış da ülkücü Rahmi diye itelemiş bana🤪Tamam uzatmayın. Olay belli..Köprü geçilene kadar her şey mübahdır...
Mevzu derin yani. Tamam tamam ben bişi demedim..Sana Rahmiyi boyayıp satmaya çalişsa ne hissedersin badem bıyığını yavru kurt bıyığı yapmış da ülkücü Rahmi diye itelemiş bana🤪
Sana Rahmiyi boyayıp satmaya çalişsa ne hissedersin badem bıyığını yavru kurt bıyığı yapmış da ülkücü Rahmi diye itelemiş bana🤪
Avuçlarına sığabilen bir şey var o da para tomarı mı yoksa 😁Bi gün yine çektik fotokopiyi 😂
Tırnak etin uzamışBi gün yine çektik fotokopiyi 😂
Biri yer biri bakar kıyamet bundan kopar gösteriyorsan verBi gün yine çektik fotokopiyi 😂
Emin olmadan istemeyelim, belkim kara para aklamışlardır, baksana yeni 100 lüklerBiri yer biri bakar kıyamet bundan kopar gösteriyorsan ver
Gece yatarken yastığın altına bir adet 100 $ - bir adet 100 € - 1 adet cumhuriyet altını koyuyorum. Bi dua var onu okuyorum sabah iki balya para bir kese altın oluyorlar 😂Yieaa bu paraların sırrı ne
Yoksa avucunda mı beliriyorlar birden
Mesela sen şu an sağ cebindeki 120 liradan sadece 20 lira kaldığının farkında mısın?Adam hırsızım diyor, seni beni soyar para isterken
Para kaldırıyor etleri sürttükçe ondandır. 🙂Tırnak etin uzamış
Paylaşıyorum işte. Önemli olan paylaşmak değil miydi?Biri yer biri bakar kıyamet bundan kopar gösteriyorsan ver
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.