Bilmiyorum. Belkide. 🙂Avuçlarına sığabilen bir şey var o da para tomarı mı yoksa 😁
Bilmiyorum. Belkide. 🙂Avuçlarına sığabilen bir şey var o da para tomarı mı yoksa 😁
Ahahaahahahahaahahha fotoğrafı paylaşmak mi😅🤣🤣Paylaşıyorum işte. Önemli olan paylaşmak değil miydi?
Evet sonuçta paylaşıyorum. Mantık hatası yok 😂Ahahaahahahahaahahha fotoğrafı paylaşmak mi😅🤣🤣
Senin mantığını çay kaşığı ile yerim bitmesin diyeEvet sonuçta paylaşıyorum. Mantık hatası yok 😂
Mantık orucu bozar mı?Senin mantığını çay kaşığı ile yerim bitmesin diye
Nereye kullandığına bağlıMantık orucu bozar mı?
Neyi? Çay kaşığını mı?Nereye kullandığına bağlı
Durugörünü açıp erotik filme dönüştürmezsen zihnini ve mantığını bu yönde zorlamazsan hormonların ve orucun da zorlanmazNeyi? Çay kaşığını mı?
Bize balık tutmayı öğretGece yatarken yastığın altına bir adet 100 $ - bir adet 100 € - 1 adet cumhuriyet altını koyuyorum. Bi dua var onu okuyorum sabah iki balya para bir kese altın oluyorlar 😂
Altın yaptım, 12 bin liram kaldı.. yolda gelirken 20 TL buldum, duru görün net çekmiyorMesela sen şu an sağ cebindeki 120 liradan sadece 20 lira kaldığının farkında mısın?
Durugörünü açıp erotik filme dönüştürmezsen zihnini ve mantığını bu yönde zorlamazsan hormonların ve orucun da zorlanmaz
Altın yaptım, 12 bin liram kaldı.. yolda gelirken 20 TL buldum, duru görün net çekmiyor
Simya ilmi 🙂Bize balık tutmayı öğret
Bu sırlı duayı öğretsen sevaba girersin
Altın kaç gr yaptın? 🙂Altın yaptım, 12 bin liram kaldı.. yolda gelirken 20 TL buldum, duru görün net çekmiyor
Beşli bi yerdeAltın kaç gr yaptın? 🙂
Sen nereden biliyorsun cebimdeki 20 tl yi oradan devam edebilirizduru görün ne demek? İki mesajda da var. Tarikat mısınız nesiniz siz? 😂
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.