Mezar yeri pahalı, taşi pahalı..Musallada bıraktıysan iyi, mezar taşı bekliyordum ben.
Mezar yeri pahalı, taşi pahalı..Musallada bıraktıysan iyi, mezar taşı bekliyordum ben.
Ben sipariş verdim, taksitle ödüyorum. Ölene kadar ödeyeceğim.Mezar yeri pahalı, taşi pahalı..
Örnek de görüldüğü gibi ahahaBelim tutuldu, fıtık var sanırım. Kaldım öyle.
Cevap hakkı doğdu bana. 😅Yalan üşenmeyip @veronikaolmekistiyor gibi kocaman yazmak istedim yapamadım
Konuya dönecek olursak kuyruğu sıkıştıkça kaçacak delik ararlar sonunda bulduklarında sizi de bırakacaklar inanmayın kızlar vazgeçilmez diye bir şey
Bütün kadınlar erkeklere iyi geliyorCevap hakkı doğdu bana. 😅
Erkekler kendilerine iyi gelen kadınları bırakmaz.
Hahahaha güzel şakaBütün kadınlar erkeklere iyi geliyor
İkimiz de gülmedikHahahaha güzel şaka
Büyük yaz diye demiştimCevap hakkı doğdu bana. 😅
Erkekler kendilerine iyi gelen kadınları bırakmaz.
ben hardallı seviyorum mümkünse fjejru fjdhdöf bu erkoları kim şımartıyor
ketçap mayonezde ister misiniz beyler?
djdnkdnd
16 bin tl yeni yaptırdıkMezar yeri pahalı, taşi pahalı..
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.