Yemek yapar yer ve film izler bildiğim kadarı ile.
Trde erkek evlatlarının çoğu aman oğlum canım oğlum ay sen dur kız kardeşin yapar diyerek büyütüldüğü için yetişkin birey olamıyorlar. Ben yetişkin erkeklerede çoğu zaman çocuk gözüyle bakıyorum...Bu gruba beni katmazsan sevinirim. Yurt dışında tek başıma yaşadığımda bile evim temiz ve düzenlidir benim. (Yatağın üstüne attığım elbiseler hariç tabi onları katmıyorum.)
Niye röntgenci misin sen?O halde seni ansızın görüntülü arayıp evin haline bakmamiz gerekecek
Bizim ülkemizde evlat sevgisini aşırı abartıyorlar. Halbuki o çocukları askere göndermeye gerek yok. Yurt dışına gönder, bak nasıl mum oluyor hepsi. Ben gittiğim ilk sene yeri geldi aç bile kaldım ne yiyeceğimi bilemediğimden. Çamaşır yıkamayı, renkli beyazına kadar programına kadar öğrendim.Trde erkek evlatlarının çoğu aman oğlum canım oğlum ay sen dur kız kardeşin yapar diyerek büyütüldüğü için yetişkin birey olamıyorlar. Ben yetişkin erkeklerede çoğu zaman çocuk gözüyle bakıyorum...
Kendi başına kalmana gerek yok kiNiye röntgenci misin sen?
Bizim ülkemizde evlat sevgisini aşırı abartıyorlar. Halbuki o çocukları askere göndermeye gerek yok. Yurt dışına gönder, bak nasıl mum oluyor hepsi. Ben gittiğim ilk sene yeri geldi aç bile kaldım ne yiyeceğimi bilemediğimden. Çamaşır yıkamayı, renkli beyazına kadar programına kadar öğrendim.
Kendi başına kaldı mı insan mutlaka öğreniyor.
Yurt dışında yaşadığım zamanlarda, apartmanın önünde bir çocuk görmüştüm. Annesi onu salıncaklara bıraktı gitti. Çocuk salıncağa tırmanmaya çalışıyor ama bir türlü tırmanamıyordu. Gittim çocuğa yardım edip salıncağa çıkmasını sağladım. Çok değil iki dakika sonra annesi arkamda belirdi. Sen ne yapıyorsun diye imalı gözlerle bana baktı. Bir şey yapmıyorum, çocuğunuza yardım ettim dedim. Kadın bir anda gözlerini büyüterek sen benim evladımın azmini ve mücadele isteğini nasıl kırarsın dedi. Bende o anda sinirlenerek saçmalamayın ne alakası var diyerek kadına karşı yükseldim. Kadın iyi niyetimi fark ederek biraz da gülümseyerek, yaptığın sence kötü bir şey değil. Ama yanlış dedi. Bende çocuğumu o salıncağa çıkartmasını biliyordum. Ama onu orada bilerek yalnız bıraktım çünkü onun kendi azmiyle oraya çıkmasını istiyorum dedi. Ben dedi hep hayatta olmayacağım, o zorda kaldığında kendi başının çaresine bakmasını şimdiden öğrenmek zorunda. Bunu çocukluğunda öğretemezsem, ileri de çok daha büyük sorunlar yaşar dedi. Sonra düşündüm ki, kadın haklı. Yaşadığımız dünya materyalist ve bireysel. O çocuk zorluklarla başa çıkmanın yolunu şimdiden öğrenemezse, yaşadığı ilk sıkıntılı dönemeçte canına kıyar. Şuan toplumdaki intihar ve şikayet problemlerinin sebebini anlamış oldum.Kendi başına kalmana gerek yok ki
Gel oğlum biz bugün varız yarın yokuz diyip 4 5 çeşit yemek çamaşır makinası bulaşık vs kullanımı bir kaç şey öğretsen aslında iyilik etmiş oluyorsun.
Olay trde olsa annelik yapamıyor diye ayıplarlar ona eminim.Yurt dışında yaşadığım zamanlarda, apartmanın önünde bir çocuk görmüştüm. Annesi onu salıncaklara bıraktı gitti. Çocuk salıncağa tırmanmaya çalışıyor ama bir türlü tırmanamıyordu. Gittim çocuğa yardım edip salıncağa çıkmasını sağladım. Çok değil iki dakika sonra annesi arkamda belirdi. Sen ne yapıyorsun diye imalı gözlerle bana baktı. Bir şey yapmıyorum, çocuğunuza yardım ettim dedim. Kadın bir anda gözlerini büyüterek sen benim evladımın azmini ve mücadele isteğini nasıl kırarsın dedi. Bende o anda sinirlenerek saçmalamayın ne alakası var diyerek kadına karşı yükseldim. Kadın iyi niyetimi fark ederek biraz da gülümseyerek, yaptığın sence kötü bir şey değil. Ama yanlış dedi. Bende çocuğumu o salıncağa çıkartmasını biliyordum. Ama onu orada bilerek yalnız bıraktım çünkü onun kendi azmiyle oraya çıkmasını istiyorum dedi. Ben dedi hep hayatta olmayacağım, o zorda kaldığında kendi başının çaresine bakmasını şimdiden öğrenmek zorunda. Bunu çocukluğunda öğretemezsem, ileri de çok daha büyük sorunlar yaşar dedi. Sonra düşündüm ki, kadın haklı. Yaşadığımız dünya materyalist ve bireysel. O çocuk zorluklarla başa çıkmanın yolunu şimdiden öğrenemezse, yaşadığı ilk sıkıntılı dönemeçte canına kıyar. Şuan toplumdaki intihar ve şikayet problemlerinin sebebini anlamış oldum.
Hayatımın en büyük derslerinden birisiydi @nunu
Benim ona ihtiyacım yok.📿 çekerler
En azından küçük yaşta çocuğa azim aşılıyor. Bence yanlış değil. Bak bizim toplumda el bebe gül bebe büyütülenlere? Çare bulamayınca ya intihar ya da sürekli şikayet.Olay trde olsa annelik yapamıyor diye ayıplarlar ona eminim.
O kadar küçükken olmalı mı onu bilmiyorum tabi o daha uzman bi alan çocuk gelişim vs illaki bi aşamada olmalı ona eminim sadece.
neye ihtiyacın var?Benim ona ihtiyacım yok.
Sakinlik ve Huzur. Bir de normal insanlar.neye ihtiyacın var?
O çocuğu kaçirirlarOlay trde olsa annelik yapamıyor diye ayıplarlar ona eminim.
O kadar küçükken olmalı mı onu bilmiyorum tabi o daha uzman bi alan çocuk gelişim vs illaki bi aşamada olmalı ona eminim sadece.
Ay öylede demeyeydin 🚬O çocuğu kaçirirlar
sen normal misin .)Sakinlik ve Huzur. Bir de normal insanlar.
Bilmem öyle miyim?sen normal misin .)
cıx .dBilmem öyle miyim?
İyi öyle olsun bakalım.cıx .d
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.