Yemek yapar yer ve film izler bildiğim kadarı ile.
Biz zaten kliselerle dalga geciyoruz.O mangalcılar, kamyoncuların ve türkü bar müdavimlerinin eğlencesi. Genellikle yaptıkları da osura osura misket oynamak.
Birde böyle klişelerimiz de var. Bunlara da bir bakmak lazım.Biz zaten kliselerle dalga geciyoruz.
Aman of açılmıyor link 7473827363 kere basıp yeni sayfaya yönlendiriyor @WarrenBuffett
Birde böyle klişelerimiz de var. Bunlara da bir bakmak lazım.
View: https://twitter.com/aykiricomtr/status/1680926919426973699
korkunç bir tablo değil mi ya 😳
Evliyse karısı bekasa annesi tatile gittiğinde aklı hep evde kalacakkorkunç bir tablo değil mi ya 😳
Bu kadar kişiyi evime toplasam, bir o kadar da kız olur o evde. Matematiğe ters bir durum yani.
Evde o kadar kişi yok işte o şişelerin hepsi 1 erkeğe ait içmiş içmiş dizmişBu kadar kişiyi evime toplasam, bir o kadar da kız olur o evde. Matematiğe ters bir durum yani.
O kadar içkiyi neresiyle içmiş ya?Evde o kadar kişi yok işte o şişelerin hepsi 1 erkeğe ait içmiş içmiş dizmiş
Evde 1 hafta yalnız kalsa 1 erkek şu dağnikliğin daha fazlasını bile yaparO kadar içkiyi neresiyle içmiş ya?
Bu gruba beni katmazsan sevinirim. Yurt dışında tek başıma yaşadığımda bile evim temiz ve düzenlidir benim. (Yatağın üstüne attığım elbiseler hariç tabi onları katmıyorum.)Evde 1 hafta yalnız kalsa 1 erkek şu dağnikliğin daha fazlasını bile yapar
O halde seni ansızın görüntülü arayıp evin haline bakmamiz gerekecekBu gruba beni katmazsan sevinirim. Yurt dışında tek başıma yaşadığımda bile evim temiz ve düzenlidir benim. (Yatağın üstüne attığım elbiseler hariç tabi onları katmıyorum.)
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.