Yemek yapar yer ve film izler bildiğim kadarı ile.
Yorumsuz :))Acaba her yaptıklarını buraya yazabilirlermi?
senin erkek oldugunu bilmiyordumHangi kızı düşürsem diye aranır
Bulamazsa eskisine mesaj atar
Ciddi misinHangi kızı düşürsem diye aranır
Hıhım 🤓Ciddi misin
ÖlsünlerHıhım 🤓
yoo ben birini unutamadim mesela hala... kiz sildi 1 kalemde beni arayista filanda değilim aksineHangi kızı düşürsem diye aranır
Gel de bunu o kıza anlat şimdi 🚬 senin için yakıyorum minnoşumyoo ben birini unutamadim mesela hala... kiz sildi 1 kalemde beni arayista filanda değilim aksine
sarmiyor başkasıyla konusmak
hatta bana yazsa bile cevap veresim gelmiyor ... aklim kalbi m baskasinda.... olmuo iste...
diye bi yorum okumustum etkilemisti beni vaybe neler neler yasayanlar var. bizimkiside dert mi
benLik bi durum yok ya biri yazmis bende gordum etkilendim paylastim puahahahaGel de bunu o kıza anlat şimdi 🚬 senin için yakıyorum minnoşum
Hıhım ben de yazan kişiye dedimbenLik bi durum yok ya biri yazmis bende gordum etkilendim paylastim puahahaha
Çevirici bunu çevirir mi sence?🤭kuantum labiratuvarıma girip olası bir solican deliği deneyiminde kişilerin enerji formuna dönüşmesini engelleyecek materyaller üzerinde çalışıyorum
ben çevireyim ((:Çevirici bunu çevirir mi sence?🤭
İlla laf ebeligini yapacaksın yaniiimmm🤭ben çevireyim ((:
ne yapacagiz işte dizi , film , sarki , tekirdağ , jack 😂😂
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.