elbette varAnladıkları dil var mı![]()
elbette varAnladıkları dil var mı![]()
Öğretmiyorsunuz kielbette var![]()
Erkekleri öğrenmek öyle çok da zor değil ya :dÖğretmiyorsunuz ki
Hadi bize bunu 15 madde ile açıklaErkekleri öğrenmek öyle çok da zor değil ya :d
yok ben bütün erkekler adına konuşamam, herkesin temsilcisi olamam :dHadi bize bunu 15 madde ile açıkla
“Erkek yatakta nasıl eğitilir” başlığı Anayasamızın zart maddesinin zurt bendine bakıldığında hakarete giriyor.nerede hakaret ?
Seni çok isterik gördümEğitin beni
Ben kafayı yemişim , normal değil buSeni çok isterik gördüm![]()
Kafayı yemek değil de başka bişey buBen kafayı yemişim , normal değil bu
Sen forumlarda çok takılıyorsun yapma ara sıra bildirimlere bakKafayı yemek değil de başka bişey bu![]()
kjshgkjsgh şimdi gördümSen forumlarda çok takılıyorsun yapma ara sıra bildirimlere bak
kjshgkjsgh şimdi gördüm
Sorma bildirim açık ama trip atmak için bildirim göndermeyen mesaj atıyor. Allah size sabır versinyedin mi Tribi simdi yine : ) lksdfj
Sorma bildirim açık ama trip atmak için bildirim göndermeyen mesaj atıyor. Allah size sabır versin![]()
Benden yine az da olsa çekiniyor jskhks
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.