Eğitimime hazırım efendimSiz eğitilmiş bir erkek misiniz
Eğitimime hazırım efendimSiz eğitilmiş bir erkek misiniz
![]()
ilk önce ve
sonra : ) dermisim
View: https://www.instagram.com/reel/CnnTz3zhU0O/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==
😈
Egitilemiyorlar galibamsiSizin erkeklerle sorununuz ne ?
Anca öyle mi olur diyorsun .dYas yas yas Grey Grey diyerek
bence eğitimsiz seviyorsunuz eğiticem diye ömrünüzü harcayıp o ömrün bedelini de erkeklere ödetiyorsunuzEgitilemiyorlar galibamsi
Egitimciyiz nihayetindebence eğitimsiz seviyorsunuz eğiticem diye ömrünüzü harcayıp o ömrün bedelini de erkeklere ödetiyorsunuz
kadınlar kapatılsın
çocukları eğitin hanımlar Erişkin Erkekleri değilEgitimciyiz nihayetinde
Ay sizin de bokunuzda boncugunuz bulundu.dddddçocukları eğitin hanımlar Erişkin Erkekleri değil
pohumuzu karıştırmayın lütfen !Ay sizin de bokunuzda boncugunuz bulundu.ddddd
Ilgi veriyoruz iste daha ne?.
Anladıkları dil var mıAnca öyle mi olur diyorsun .d
Aferin akla bak sevdim seniHani köpeklere eğitim verirken ödül olarak bir tane mama tarzı bir şey verir ve tekrar etmesi için aynı mamadan bir tane daha gösterirsin ya, ona benzer bir şekilde bir şey yapabilirsiniz bence kadınlar. Mama yerine artık ne veya hangi eylemi koyarsanız koyun size kalmış. Püf nokta bir tane değil, bir kere 😂
Seveceksin tabiAferin akla bak sevdim seni
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.