Niye? Albenili olan bir besin..Bence kara lahanaya kendisi bile bayılmıyordur.
Niye? Albenili olan bir besin..
Tamam o zaman salçalı tost yapta yiyelim,karalahananın albenisi sonra gelirbence " sakın yeme benili " olan bir besin. Bunun tadını tarif bile edemiyorum.
Tamam o zaman salçalı tost yapta yiyelim,karalahananın albenisi sonra gelir
Karalahanalı tost, açığı kapattım.Ömür boyu salçalı tost mu yoksa karalahana mı? Bence cevap çok açık
Karalahanalı tost, açığı kapattım.
Bir şekilde kabına uydurmaya çalışıyorum da yok olmadı.Tadını merak etmekle birlikte bir midem kalkmadı değil. :)) Ben yine en iyisi bildiğim gibi tost yapayım keyifle yeriz.
Bir şekilde kabına uydurmaya çalışıyorum da yok olmadı.
Lahanadan nereye bağladın ya,ıyyyKetçap ve mercimek çorbası gibi. Kızarmış balık üstüne muhallebi gibi. Olmuyor valla.
Lahanadan nereye bağladın ya,ıyyy
Balıktan sonrası evet...Senin de miden kalktı değil mi? Aynı şey işte karalahanalı tost fikri
Balıktan sonrası evet...
Sen salçalı tostunu ye.Boğulmadan.
Lahana yoksa ben de yokum........Beraber yiyecektik hani?
Lahana yoksa ben de yokum........
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.